Cum s-au cunoscut, de fapt, Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Detalii pe care fanii nu le știau: „Am simțit că nu e momentul și știam situația”
Data publicării:
Tavi Clonda a vorbit despre începuturile relației cu Gabriela Cristea. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de ani buni de zile. Cei doi și-au întemeiat și o familie, au două fetițe minunate, iar iubirea lor este cunoscută de toți cei care îi urmăresc. Totuși, dacă acum totul parte perfect, la începutul relației lucrurile nu au fost atât de simple, mărturisește artistul. Celebra prezentatoare TV era proaspăt divorțată, iar artistul era încă implicat într-o relație. A fost nevoie de timp ca ambii să se simtă pregătiți să facă acest pas, spune Tavi Clonda. 

„Chiar la un moment dat a așteptat un pic după mine, eu aveam o relație pe care nu o încheiasem.(…). Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla și nu am vrut să încep cu Gabriela până nu pun punct acolo. Sunt un bărbat atipic, nebun. Nu mi-a plăcut așa să mă joc, la două capete, trei. Când eram mai tânăr, s-au făcut și d-astea, dar acum am simțit că nu e momentul și știam situația Gabrielei cumva.

Nu eram foarte prezent cu ceea ce i se întâmplase cu divorțul și așa mai departe, dar știam că e divorțată și a suferit. Știam că a fost scandal, nu știam eu multe lucruri, dar știam că a suferit foarte mult.

Le-am cam tergiversat, pentru că fosta mea nu voia să iasă din relație. Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic, că nu ăsta a fost motivul, că relația noastră nu funcționa de ceva vreme, dar o tergiversăm.” a povestit Tavi Clonda, în podcastul Cristinei Șișcanu După faptă și răsplată, potrivit viva.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Când simți că lucrurile nu mai merg...”

Cum a început relația dintre ei

Întâlnirea dintre cei doi s-a produs pe platourile de filmare ale emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, acolo unde Gabriela Cristea era prezentatoare, iar el solistul bandu-ului care se asigura de fundalul sonor. La început, nu a știut nimeni despre această relație, spune artistul, însă după ce și-au dat seama că se iubesc, cei doi și-au dorit ca toată lumea să le cunoască povestea de iubire. 

„Ne uitam cum suntem îmbrăcați, ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și…ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă două.(…) Furat așa, ca de copiii. Din ăla sincer. Ascuns așa, că nu știa nimeni atunci, nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit.

Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii, pentru că nu am simțit cu nicio fosta prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate sigur, dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit' a mai dezvăluit Tavi Clonda.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concurenți în noul sezon America Express! „Îi vom cam bate pe toți”

Cei doi se susțin reciproc în orice situație

Recent, Gabriela Cristea vorbea despre echilibrul pe care a reușit să-l obțină în relația cu soțul ei. Tavi Clonda o susține neîncetat, iar în momentele în care nu mai poate să facă anumite atribuții, vedeta spune că bărbatul îi sare mereu în ajutor. 

„Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul.

Mă ajută, altfel n-aș face față și, mai ales, mă ajută mult cu copiii, ceea ce este imens.”, declara Gabriela Cristea pentru viva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  Gabriela Cristea  inceput  relatie  Tavi Clonda 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel