Cum s-au cunoscut Ionuț Rusu și George Tănase: „Atunci făceam doar foamea, acum facem și bani”
Data publicării:
Ionuț Rusu și George Tănase povestesc despre cum s-au cunoscut, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, moderat de Radu Țibulcă.

În spatele unor succese și cariere de invidiat se ascund povestiri pline de ambiție, sacrificiu și prietenie. Așa este și în cazul celor doi tineri, Ionuț Rusu și George Tănase, care au devenit cunoscuți pentru umorul lor deosebit și prezența lor captivantă în televiziunea românească. Cei doi și-au spus povestea în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, moderat de Radu Țibulcă.

Te-ar putea interesa și: Beneficiile uimitoare ale cafelei. Dr. Mihail: Asta mi se pare cea mai mișto chestie. Sunt sute de studii, peste tot în lume

Începuturile au fost în București. „Atunci făceam doar foamea, acum facem și bani”

Povestea lor începe în București, acolo unde cei doi au legat o prietenie, care durează până în prezent. „Ne-am cunoscut în București”, mărturisește Ionuț Rusu. Inițial, legătura lor se baza pe momentele petrecute împreună, fără a genera venituri financiare notabile. „Atunci făceam doar foamea împreună, în permanență”, adaugă George Tănase. Totuși, ceea ce părea a fi doar o perioadă de amuzament, a devenit, treptat, cadrul pentru un parteneriat de succes în industria divertismentului.

„După ce m-am împrietenit cu Ionuț, am început să petrecem foarte mult timp, dubios de mult timp împreună. Cam cât petrecem acum, dar acum facem și bani. Atunci făceam doar foamea împreună, în permanență. Și unde avea unul treabă, mergea și celălalt, nu conta că trebuia să depunem o cerere sau mergeam eu în finala IUmor”, a mai spus George Tănase.

De la prieteni, la colaboratori profesioniști

Te-ar putea interesa și: Viața la sat timp de un an. Răzvan Exarhu: I-am dat rachiu lui Nicolas Cage și mi s-a propus să devin primar

Pe măsură ce timpul a trecut, Ionuț și George au petrecut tot mai mult timp împreună și au descoperit că au o chimie remarcabilă în ceea ce privește umorul și creativitatea. George își amintește cum l-a implicat pe Ionuț în procesul său creativ pentru un show de comedie, iar această colaborare neașteptată a dus la oportunități inedite. „Inițial, n-avea nicio tangență. L-am luat cu mine, el e foarte funny, vorbește foarte bine cu oamenii, e sociabil și l-a plăcut regizorul foarte mult”, explică George.

Acolo, lui Ionuț i s-a propus să participe în sezonul următor, pentru că oamenii au văzut un potențial foarte mare în talentul său „L-au plăcut foarte mult și i-au propus să meargă în sezonul viitor. S-a încăpățânat el un timp că nu merge”, spune George Tănase.

Te-ar putea interesa și: Bucătăria, ca refugiu pentru depresie. Răzvan Exarhu: „Multă lume a zis că făceam mâncare de neuitat. Ea nu avea nicio legătură cu starea mea”

„După două luni pe tir, m-am dus înapoi”

Cu toate că drumurile lor inițiale au fost diferite, destinul i-a adus împreună într-o aventură comună. Ionuț își amintește cum a plecat la drum pentru o perioadă de două luni, s-a mutat înapoi în casa copilăriei, dar apoi a simțit chemarea comediilor și s-a întors la București pentru a-și încerca norocul în industria divertismentului. „Cu banii făcuți în alea două luni, m-am mutat înapoi în București și apoi am mers să fac acest număr, pentru care nu eram pregătit (pentru ce va urma)”, dezvăluie el.

Te-ar putea interesa și: Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel