Cum s-au cunoscut Romică Țociu și Cornel Palade. Povestea din spatele succesului răsunător: „Mi-a plăcut și spectacolul dar mi-a plăcut el în special, era haios”
Data actualizării:
Data publicării:
Romică Țociu și Cornel Palade sunt cei mai apreciați actori din România. Cum s-au cunoscut cei doi?

Romică Țociu și Cornel Palade au amuzat generații întregi și sunt cei mai apreciați actori din România. De mai bine de 20 de ani cei doi au fost cap de afiș la spectacole de revistă, pe Litoral sau pe micile ecrane. 


S-au bucurat de un succes răsunător, dar puțini oameni cunosc modul în care a începutul totul prietenia lor. Invitați în podcastul lui Cătălin Măruță cei doi au dezvăluit cum s-au cunoscut și cum au ajuns să fie cei mai apreciați actori din țară. 


Cornel Palade a fost cel care a remarcat talentul actoricesc al lui Romică Țociu și cel care a pornit drumul acesta presărat cu succes. 


„Cred că întâlnirea mea cu Cornel a fost pusă la cale de Dumnezeu pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai El le putea ticlui atât de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani. Eu cred că în lucrul ăsta, că am fost făcuți unul pentru celălalt. 


Eram la Teatrul Muzical din Galați, iar colegul meu de scenă Gigi Panaitopol (...) și un domn regizor care punea un spectacol la noi, i-am zis „măi Nea Gigi al meu cam șchioapătă, îl doare piciorul. 


M-a dus la Clubul Cfr din Galați, unde se ținea Festivalul Brigăzilor Artiștilor Cfr din țară. Și a venit și Clubul Cfr Craiova cu un spectacol de satiră. Și intră o așchie de om cu un ciuf așa în cap și juca un rol, client din tren. Și mi-a plăcut și spectacolul dar mi-a plăcut el în special, era haios. Adică era ce îmi trebuia mie, asta mă interesa. Mi-a plăcut, am vorbit cu Romică. Am vorbit cu conducerea și am aranjat o vizionare la Teatrul Leonard pe scenă”, a dezvăluit Cornel Palade în podcastul găzduit de Cătălin Măruță.

 
Motivul certurilor dintre Romică Țociu și Cornel Palade. De la ce porneau discuțiile dintre cei doi


Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut că la un moment dat a existat o discuție mai aprinsă între ei din cauza unei femei. Mai exact, soția lui Romică Țociu era des invitată la dans de Cornel Palade, fapt ce a fost sancționat, au povestit cei doi, în stilul caracteristic.


 „El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-ta, pentru că am invitat-o la dans și mi-ai reproșat că prea o invit la dans mereu”, a declarat Romică Țociu, în cadrul emisiunii „Teo Show”.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actori  cornel palade  romica tociu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel