Cum să interpretezi numerele îngerilor folosind astrologia
Data publicării:
Numerele îngerilor sunt acele semne numerice reprezentative pentru forțele divine din viața ta care încearcă să te ghideze sau să-ți trimită mesaje de sprijin și încurajare. Numerele îngerilor sunt numere repetitive care pot apărea oriunde în viața ta, fie că este vorba de plăcuțe de înmatriculare, ceasuri, numere de telefon sau chiar chitanțe; orice lucru care poartă numere poate fi un vehicul prin care să primești un semn de la ghizii tăi spirituali.  

La fel ca în cazul majorității aspectelor astrologice, primul pas este să vă consultați propria hartă natală sau de naștere. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de data, ora și locul nașterii dumneavoastră. Puteți folosi apoi un calculator de hartă natală pentru a vă genera harta.

Cum să interpretezi numerele îngerilor folosind astrologia

1. Determinați semnificația generală a numărului îngerului dvs.

De exemplu, numărul de înger 1 reprezintă conducerea, în timp ce numărul de înger 7 este asociat cu libertatea, intuiția și cunoașterea.

2. Rețineți legătura planetară a fiecărui număr de înger

În astrologie, numerele de la unu la nouă sunt guvernate fiecare de o anumită planetă (sau planete):

1: Soare

2: Luna

3: Jupiter

4: Uranus

5: Mercur

6: Venus

7: Neptun

8: Saturn

9: Marte și Pluto


3. Găsiți casa pe care o ocupă această planetă în harta voastră

Fiecare dintre cele 12 case din astrologie guvernează un anumit domeniu din viața ta. Casa în care este plasată planeta asociată cu numărul îngerului tău îți va da o idee despre partea din viața ta asupra căreia ți se cere să te concentrezi. Acest lucru vă va permite să obțineți claritate în jurul și chiar o înțelegere a drumului pe care ar trebui să îl urmați, mai ales dacă vă aflați la o răscruce de drumuri.  

De exemplu, dacă ai văzut îngerul cu numărul 777, te vei uita la plasarea casei lui Neptun în harta ta. Dacă ai Neptun în casa a noua, ghizii tăi spirituali îți atrag atenția asupra unor domenii din viața ta care privesc cunoașterea și intuiția. Ar putea fi o reasigurare de a avea încredere în instinctul tău, potrivit yourtango.com 

1221 Semnificație

Pentru a cunoaște semnificația din spatele numărului 1221, trebuie să cunoaștem mai întâi semnificația numerelor pe care le vedem în interiorul acestuia: numerele 1, 2, 12, 122, 21 și 221.

Numărul 1 are foarte mult de-a face cu un nou început sau cu un nou început. Este, de asemenea, un număr de leadership și te inspiră să îți folosești intuiția. Acest număr are legătură cu oportunitatea și cu îmbrățișarea unei schimbări în viața ta.

Numărul 2 reprezintă parteneriatele, în special cele armonioase. Acest număr încurajează echilibrul, prosperitatea, munca în echipă, pacea și armonia. Ne amintește cât de importante sunt parteneriatele, atât cele romantice, cât și cele platonice.

Numărul 12 simbolizează găsirea armoniei, cunoașterea și intelectul. Este vorba despre căutarea înțelepciunii superioare.

Numărul 122 transmite să fii martor la miracolele din jurul tău. Acest număr este, de asemenea, asociat cu a avea noi perspective asupra vieții.

Numărul 21 reprezintă manifestarea gândurilor tale în realitate. Te avertizează să fii atent cu gândurile tale și să le păstrezi pozitive.

Numărul 221 transmite pozitivitate, recunoștință și schimbare. Ne amintește că, dacă muncim din greu, putem realiza aproape orice.

Înainte de a ne da seama ce înseamnă 1221, trebuie să cunoaștem și semnificația din spatele numărului său de reducere: 6. 

Numărul 6 simbolizează compasiunea, empatia, dragostea necondiționată și noile schimbări. Numărul 6 se referă, de asemenea, la responsabilitate și la servirea celorlalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   ingeri  numar  semnificatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel