Cum să-ți dai seama cine a fost în viața ta anterioară, potrivit astrologiei
Data publicării:
Persoanele pe care le întâlnești în această viață și care ți se par familiare în mod înnăscut ar putea apărea ca legături karmice din trecut printr-o hartă de sinastrie, atunci când planetele lor se află în aspect cu Nodul tău Sud și viceversa.

Conjuncții ale Nodului Sud care reprezintă conexiuni cu vieți trecute

1. Nodul Sud în conjuncție cu Mercur: frați și surori din viețile anterioare

Mercur este legat de comunicare, precum și de dinamica pe care o avem cu frații și verișorii noștri. Faptul că Nodul Sud este în conjuncție cu Mercur arată că nativul cu Mercur ar fi putut fi frate, văr sau prieten într-o viață anterioară.

Cu acest aspect, ambele părți vor fi vorbărețe și se vor putea destăinui unul altuia. Există un sentiment de încredere și onestitate între ambele părți.

2. Nodul Sud în conjuncție cu Venus: iubiți din viețile trecute

Venus este reprezentantul iubirii și al romantismului, iar acest aspect aduce doi iubiți din trecut pentru a-și reaprinde din nou romantismul. Există subiecte vechi de revizitat și lecții noi de învățat cu acest aspect.

Ca și în cazul majorității conjuncțiilor Nodului Sud, învățăm lecții semnificative. În acest caz, a învăța cum să iubim sau a ne perfecționa dragostea ar putea fi o temă pentru această viață.

3. Nodul Sud în conjuncție cu Marte: pasiunea din viața trecută

Faptul că avem Nodul Sud în conjuncție cu Marte arată că chimia cu persoana Marte este peste așteptări. Există o istorie între cei doi într-o conexiune karmică din trecut, ceea ce poate face ca ambele părți să se simtă relativ ușor să se simtă atrase una de cealaltă din prima clipă. 

4. Nodul Sud în conjuncție cu Jupiter: profesor din viața trecută

Atunci când Jupiter este conjunct cu Nodul Sud, putem avea fie o figură conjugală, fie un profesor. Jupiter este din nou aici pentru a oferi mentorat și îndrumare.

Lecțiile de acum ar putea implica să fim mai deschiși la a învăța despre noi concepte și ideologii. Sau am putea să ne simțim mai inspirați să călătorim și să explorăm mai mult.


5. Nodul Sud în conjuncție cu Ceres: mama sau figura maternă din viața trecută

Ceres este asteroidul care reprezintă latura noastră maternă. Vedem protectorul nostru interior prin intermediul lui Ceres.

A avea Nodul Sud în conjuncție cu acest asteroid denotă o relație care ar putea fi similară cu cea dintre o mamă și un copil. Ceres va simți nevoia de a-l proteja pe nativul cu Nodul Sud.

6. Nodul Sud în conjuncție cu Juno: soțul/soția din viața trecută

Cu acest aspect învățăm încă o dată ce înseamnă să fii căsătorit. Juno reprezintă soțul/soția. Lecțiile pe care trebuie să le învățăm vor depinde de casă și de semnul lui Juno. Ambii parteneri se vor simți în ton cu ceea ce își doresc într-o relație de lungă durată. Ei știu să facă compromisuri și sunt mereu atenți unul la celălalt. Consolidarea legăturii lor va fi relevantă pentru această viață, potrivit yourtango.com

Citește și: Horoscop 2023. Cea mai norocoasă zi din an. Zodiile care au parte de schimbări și câștiguri majore

Superstițiile Mirelei Vaida. Face asta în fiecare an, de Crăciun: „Aș vrea ca și copiii să le ducă mai departe” / EXCLUSIV

Mihai Trăstariu nu sărbătorea Crăciunul în copilărie: „Noi suntem patru frați și era foarte greu pentru ai mei să ne întrețină”/ EXCLUSIV


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astrologie  viață 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel