Horoscop. Cum să-ți dai seama dacă cineva minte, în funcție de semnul său zodiacal
Data publicării:
Toată lumea minte - este inevitabil. Unii dintre noi mint în legătură cu lucruri mărunte, în timp ce alții mint tot timpul în legătură cu orice, indiferent cât de nesemnificativ sau dăunător poate fi. Potrivit astrologiei, cu toții avem un fel de "indiciu" care ne dă de gol când mințim.

Berbec

Atunci când Berbecul minte, se va asigura că este cât se poate de dezinvolt - și se pricepe destul de bine la asta, cu excepția cazului în care îi minte pe cei care îl cunosc mai bine decât se cunosc ei înșiși. Dar ceea ce diferențiază tehnicile de minciună ale Berbecului de cele ale celorlalte semne zodiacale este modul în care acționează odată ce a fost prins în minciună. Mare sau mic, Berbecul are un semn revelator care vine cu fiecare minciună pe care o spune. Întotdeauna încearcă să fie dezinvolt în legătură cu minciuna sa și va ridica din umeri dacă încerci să-l interoghezi în legătură cu ea.

Taur

Atunci când Taurul minte, o face cu mare atenție. Minciuna lui constă într-o relatare foarte meticuloasă și în cantitatea potrivită de detalii. Poate să se facă să pară că se gândește mult la ceea ce spune, dar nu prea mult încât să îți dai seama imediat că minte. Dacă minte în legătură cu locul unde a fost weekendul trecut, va povesti încet, pentru a nu uita ce a spus mai târziu, când inevitabil îl veți întreba din nou. De asemenea, va folosi exact același detaliu și îl va spune în același mod repetat, astfel încât să nu aibă cum să greșească.

Gemeni

Gemenii sunt niște mincinoși teribili și mint aproape constant. Din nu știu ce motiv, i se pare mai confortabil să mintă decât să spună pur și simplu adevărul. Îți poți da seama că Gemenii mint pentru că este excesiv de atent cu cuvintele sale. El se va asigura că are fiecare parte a poveștii sale perfect pusă la punct în capul său înainte de a o împărtăși cu tine. Singura problemă este că aceste detalii și această minciună perfect pusă la punct nu îl ajută cu nimic pentru că, de multe ori, minciunile lui sunt oricum prea ciudate pentru a fi crezute - indiferent de câte detalii pune în ea. Dacă este prins într-o minciună, va da înapoi cu mare atenție și va încerca să-și reconstruiască povestea pe parcurs. Este un dezastru total de privit, dar asta tot nu-i oprește pe Gemeni să încerce să-i convingă pe toți ceilalți că este adevărat tot ce spune. 

Rac

Racii nu se pot abține să nu fie cât se poate de sinceri în aproape orice situație. Aceasta este o trăsătură grozavă - și este clar că cineva i-a crescut cum trebuie. Cel mai mare indiciu pe care îl au Racii atunci când încearcă să mintă este că nu pot, pentru nimic în lume, să te privească în ochi în timp ce te mint. Bineînțeles, ei știu acest lucru la fel de bine ca toți cei care i-au privit mințind, așa că încearcă să ascundă faptul că au mințit direct în fața cuiva. Cel mai probabil se vor mișca de colo-colo, pretinzând că sunt ocupati, în timp ce te mint pentru a face să pară mai credibil.

Leu

Leul este un semn zodiacal foarte încrezător, pentru început, așa că atunci când vine vorba de minciună, încrederea sa este ceea ce îl ajută să rămână concentrat pentru a te face să-i crezi povestea. Leul este, de asemenea, o persoană foarte influentă și poate convinge aproape pe oricine de orice în situația potrivită. Acest lucru ar putea fi bun pentru unele situații, dar pentru majoritatea, este o abilitate foarte periculoasă de avut. Când Leul minte, încearcă să te facă să te îndoiești de tine și de ceea ce știi. Evident, vei dori să îl acuzi că te minte și te face să pari un idiot și, evident, el va dori să își dovedească nevinovăția.

Fecioară

Pentru Fecioară, atenția la detalii este totul... mai puțin atunci când vine vorba de minciună. Ar putea crede că își face favoruri, sclipind cât mai multe detalii "întâmplătoare" atunci când minte, dar tot ceea ce face de fapt este să își sape un mormânt și mai mare. Când Fecioara minte, adaugă mult prea multe detalii la povestea sa. Aceste detalii pot varia de la cele inofensive și irelevante - cum ar fi câte gropi a văzut în acea zi - până la cele de-a dreptul jenante sau ridicole. Nimeni nu trebuie să știe niciunul dintre aceste detalii și ele sunt mai absurde decât minciuna lui, ceea ce este exact modul în care este prins.

Balanță

Balanța este un alt semn zodiacal căruia îi este foarte greu să mintă oamenii. Urăște confruntarea și are impresia că dacă ajunge să mintă persoana nepotrivită, va ajunge să declanșeze o bătaie sau o ceartă aprinsă din cauza deciziei sale stupide. Așa că, bineînțeles, atunci când este pus în situația de a spune o minciună sau de a spune adevărul, el va încerca întotdeauna să spună adevărul... cu excepția cazului în care trebuie să mintă. Atunci când Balanța minte, te va evita . Nu vrea să se afle în aceeași cameră cu tine pentru că știe că se va da imediat de gol. Și uită de încercarea de a-i trimite mesaje. Știe că este inevitabil că va ajunge să spună un lucru greșit, așa că este mai sigur pentru el să se închidă în sine și să te evite până când lucrurile se vor liniști sau până când vei afla adevărul.

Scorpion

Scorpionului îi place să creadă că este cea mai cinstită și de încredere persoană pe care o cunoști - și de obicei are dreptate în această privință.  Scorpionul "urăște" să mintă. Dar asta nu înseamnă nimic, pentru că toată lumea minte, inclusiv el. Când Scorpionul minte, el este de fapt foarte bun la a fi convingător. Abia când începi cu întrebările devine foarte nervos. Cel mai probabil va deveni rapid defensiv când vei începe să te bagi în ceea ce el crede că este o minciună beton.

Segetător

Săgetătorul este un alt semn zodiacal care se pricepe foarte bine la minciuni. Nu este genul de persoană care să rămână în preajmă și să se asigure neapărat că îl crezi, pentru că știe că asta nu face decât să înrăutățească lucrurile și să le facă mai neverosimile. Preferă să ridice din umeri și să îți spună că dacă nu îl crezi, e treaba ta. Când Săgetătorul minte, el păstrează lucrurile ocazionale. Dacă îi pui la îndoială onestitatea, te va privi fix în ochi și îți va spune că nu are timp pentru asta.Această durere falsă și faptul că nu te deranjează să îl crezi pe Săgetător, omul pe care îl cunoști dintotdeauna, poate fi suficient pentru a te face să te simți vinovată că te-ai îndoit vreodată de el. Este foarte bun la asta.

Capricorn

Capricornul este încă un semn zodiacal care este uimitor la minciună, deoarece știe cum să se schimbe la față  pentru a te ajuta să îl crezi. De asemenea, el știe că cele mai bune minciuni sunt simple și directe la subiect. Așa că, atunci când te minte, se asigură că își pregătește poveștile așa cum ar face-o cu orice altă poveste de-a lui.Când Capricornul minte este aproape imposibil de spus. S-ar putea să-l întrebi cu ezitare dacă ceea ce spune este într-adevăr adevărul, dar asta nu te va duce prea departe, pentru că modul în care își acoperă urmele este să-ți spună că nu minte. Și, în cea mai mare parte a timpului, nu o face.


Vărsător

Vărsătorul este semnul zodiacal care își poartă toate emoțiile direct pe față. Urăște să mintă - și de multe ori nu o va face deloc - pur și simplu pentru că știe că nu poate scăpa cu asta. Atunci când minte, încearcă să păstreze lucrurile simple... dar este obișnuit ca el să se sperie intern și să înceapă să se gândească la mai multe modalități de a te convinge că este nevinovat. Atunci când Vărsătorul minte, încearcă să te scoată de pe urmele lui, astfel încât să îl crezi automat fără să fie nevoie să intre în detalii. Dacă îi pui o întrebare despre minciuna lui, îți va da un răspuns nonșalant și îți va pune o întrebare la rândul lui. Va încerca să facă să pară că nu e mare lucru și va începe o conversație fără nicio legătură cu minciuna.

Pești

Peștii sunt fie niște mincinoșit, fie unii foarte buni, în funcție de ceea ce mint și de situația care chiar îi solicită minciunile. Atunci când sunt foarte buni, abia dacă observi că mint, pentru că aproape că nu se dau de gol. Totuși, atunci când mint groaznic, este greu să nu observi. Încearcă să fie manipulatori, dar, în realitate, sunt mult mai rău decât atât.Atunci când Pești mint, ei  joacă jocul de-a vina. Se vor face să pară ei însuși victime pentru a te convinge că spun adevărul, pentru că nimeni nu ar putea fi vreodată neputincios și să mintă, nu-i așa?! Când sunt prinși, ei joacă jocul blamării într-un mod diferit.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  minciuna  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel