Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”
Data publicării:
Denisa Filcea a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă, la aproape două luni după ce a adus-o pe lume pe Eva Maria.

Denisa Filcea și Flick radiază de fericire de când a venit pe lume fiica lor, Eva Maria. Chiar dacă pentru mulți oameni rolul de părinte este destul de dificil, mai ales la început, când sunt extrem de multe nopți nedormite și când stilul de viață se schimbă complet, cei doi s-au arătat întotdeauna a fi extrem de optimiști, dispuși să sacrifice orice de dragul fiicei lor. Mai mult, aceștia nu au dorit să apeleze nici la ajutorul unei bone, dorindu-și să se ocupe 100% de creșterea micuței. În acest sens, extrem de mulți urmăritori au fost curioși să știe cum face față soția lui Flick oboselii și cum se descurcă cu noul rol de mamă. 

„Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită în ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm. Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate - 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea.”, a explicat Denisa Filcea pe contul ei de Instagram.

 

Cum și-a revenit în formă Denisa Filcea după naștere

Denisa Filcea s-a menținut într-o stare fizică excelentă până în ultima zi în care a născut, iar acum, la aproape două luni de când a devenit mămica, aceasta continuă să uimească prin aparițiile ei spectaculoase. În acest sens, soția Domnului Rimă le-a dezvăluit urmăritorilor ei trucul la care a apelat pentru a-și recăpăta silueta după naștere.

„Am purtat corset și am făcut exerciții din prima zi după ce am născut. Plus că am mâncat cantități mici.”, a mai dezvăluit soția lui Flick.

Poate te interesează și: Laura Cosoi și soțul ei aniversează șapte ani de căsnicie. Actrița a postat o fotografie emoționantă cu tatăl copiilor ei

 

 

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit în pandemie, când întâlnirile dintre oameni erau încă interzise. Și, tocmai din acest motiv, dar și pentru că partenera sa era la Oradea, în timp ce Flick stătea la București, primele întâlniri dintre cei doi s-au desfășurat online. Pe lângă faptul că petreceau extrem de multe ore la videocall, aceștia făceau și diferite activități împreună.

“Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea”, a povestit Flick recent în cadrul emisiunii “XNS”, potrivit cancan.

Denisa spune că s-a îndrăgostit de personalitatea soțului ei, și nu de cine era el pe micile ecrane.

”Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Știam că scrie poezii. Am colaborat pentru un proiect. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu.”, a spus și Denisa.

Citește și: Lora a pierdut o colaborare internațională, din cauza iubitului gelos: ”Omul chiar m-a admirat foarte mult”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  denisa filcea  flick  parinti 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel