Cum se descurcă Sensy cu creșterea fiului său. Influencerița, dezvăluiri despre viața de mămică la 7 luni de la naștere: „Eram la un pas să clachez”
Data publicării:
Sensy are toate motivele să radieze de bucurie! Influencerița a povestit  în mediul online cum se descurcă în rolul de mămică, la 7 luni de la nașterea fiului său.

Sensy este una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe de la noi din țară. În urmă cu 7 luni, mai exact în luna septembrie 2023, aceasta a devenit pentru prima oară mămică. Cunoscuta influenceriță a dat naștere unui băiețel minunat, pe nume Aaron, rodul iubirii dintre ea și soțul ei, Valentin.

Cum se descurcă Sensy cu creșterea fiului său. Influencerița, declarații despre viața de mămică la 7 luni de la naștere

Sensy este foarte activă în mediul online, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Ea își ține tot timpul urmăritorii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. De această dată, influencerița le-a povestit urmăritorilor ei cum este noul rol de mămică, dar și cum au decurs cele 7 luni petrecute cu fiul ei, Aaron.

„A fost o cursă atât de strânsă și puternică, încât eu nu aveam timp nici să merg la baie, eram la un pas să clachez și evident erau multe zile în care, după ce termina de plâns, începeam eu. DAR poveștile sunt diferite, totul e diferit, așa a fost la mine, în multe cazuri copiii dorm de nici nu îi simți, dar sunt cazuri care ne întrec și pe noi, iar acelor părinți le doresc multă răbdare și putere.

Cu perseverență zi de zi, am început să-l dau după programul meu, eu fiind o tipă care nu stă locului (acum, tare mult mi-aș dori să stau și atât!), nu stă în casă, îi place numai pe afară, înconjurată de oameni. Am reușit să am un copil sociabil, care observ că îi place mai mult afară, decât în casă. "Nu te grăbi Sensy să crești", "Bucură-te că stai în căruț", "Bucură-te acum, că o să fie mai greu" și zeci de astfel de "încurajări" vă mulțumesc din suflet, dar nu am nevoie!”, a mărturisit Sensy în mediul online.

„Îmi doresc să crească mai repede, îmi doresc să-l vadă în toate etapele vieții lui”

Sensy așteaptă cu nerăbdare să-și vadă fiul în toate etapele vieții și să-l învețe lucruri noi. „Da, îmi doresc să crească mai repede, și nu că devine mai ușor sau mai greu, ci că viața e scurtă și îmi doresc să-l vadă în toate etapele vieții lui, îmi doresc să-l învăț să meargă pe bicicletă, să scrie, să citească, să se îmbrace, să cucerească o fată, să conducă, să știe să economisească bani și să-i investească, îmi doresc să-l văd căsătorit și cu copii. Toate amintirile sunt întipărite și nu o să uit nicio secundă când a fost bebeluș și încăpea pe antebratul meu, a fost sublim, dar nu mi-e dor, nu vreau să dau timpul înapoi, îmi doresc să descoperim lumea împreună, lucruri noi și evolutive, să-l învăț să privească înainte și niciodată înapoi (cu mici excepții) pentru că de la zi la zi e mai frumos, totul, cum se schimbă el și cum ne schimbă pe noi. Ești calmul și fericirea noastră și ești mai mult decât ne-am fi dorit noi, nu știu dacă tu momentan simți sau realizezi cât de iubit ești și cât de mult ai fost dorit”, a spus Sensy pe pagina sa de Instagram.

Cunoscuta infuenceriță recunoaște că nu i-a fost deloc ușor în primele luni

Sensy mărturisește că această perioadă a fost extrem de dificilă, cu multe momente de haos și dificultăți, chiar și pentru o persoană atât de organizată și răbdătoare cum este ea. Deși recunoaște că instinctul matern se dezvoltă pe parcurs și că a învățat multe lucruri noi, venirea copilului în viața lor i-a oferit noi lecții și i-a demonstrat încă o dată cât de puternică poate fi. 

„Nu știu să spun dacă timpul a trecut repede sau lent, cred că și și, având în vedere toate cele întâmplate. Nu e deloc ușor, dar a fost cumplit de greu în primele luni de viață, când totul era un haos, chiar și pentru un om atât de organizat și răbdător cum sunt eu. Instinctul matern îl ai sau nu, evident se dezvoltă pe parcurs și prinzi tot felul de skill-uri, dar al meu copil a venit în viața noastră, să îmi mai dea încă o lecție și să îmi mai demonstreze încă o dată cât sunt de puternică și cât de mult pot duce.

Nu e deloc plăcut când auzi în jurul tău cât dorm alți bebeluși, câte 12 ore pe noapte, ziua câte 2-3 ore mâncau și se culcau înapoi, ei la noi nu a stat treaba așa, nici acum nu stă. Aaron mai mult plângea decât dormea, mai mult vomita decât mânca, totul era un urlet dimineața, seara... după 5 luni, mi s-a schimbat copilul, el singurel, eu am continuat aceeași abordare, abia la 6 luni a început să lege somnuri de o oră, o oră jumătate ziua și peste 6 ore noaptea”, a mai precizat Sensy.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel