Cum se îmbunătățește norocul fiecărui semn zodiacal, la jumătatea săptămânii. Se anunță câștiguri financiare
Data publicării:
Jumătatea acestei săptămâni vine cu câștiguri financiare pentru zodii. 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 decembrie 


Energie conducătoare: Mercur retrograd în Capricorn, în casa carierei dvs. 

Mercur este cunoscut mai ales pentru că provoacă probleme, dar nu acesta este adevăratul scop al fazei sale retrograde. În schimb, este mai degrabă o șansă de a avea o resetare, de a repara ceea ce nu funcționează și de a te asigura că totul este în concordanță cu locul în care speri să ajungi. Pe măsură ce Mercur staționează retrograd în Capricorn, acesta evidențiază sectorul carierei tale pentru a folosi această perioadă pentru a te asigura că acordurile tale sunt în concordanță cu dorințele tale și pentru a revizui orice cerințe salariale sau alte aspecte ale descrierii postului tău. 

Dacă ați aplicat anterior pentru un loc de muncă, dar nu ați auzit nimic încă, acest lucru poate aduce acest lucru înapoi. În timp ce semnarea contractelor este de obicei tabu în timpul retrogradării, dacă este vorba de ceva din trecut, atunci este sigur să continui. Folosește această energie pentru a te asigura că dorințele, visele și acțiunile tale sunt toate în concordanță cu cariera ta și poți profita de acest timp pentru a crea pauza norocoasă pe care ți-ai dorit-o.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur retrograd în Capricorn, în casa ta a norocului 

Energia Capricornului guvernează casa ta de noroc, care include educația, călătoriile, experiențele noi și aprofundarea relației tale spirituale cu universul. Mercur retrograd aici va însemna că vi se va cere să revizuiți alegerile, deciziile și conversațiile anterioare care au apărut anterior. S-ar putea să ți se ceară să revizuiești întoarcerea la școală, să devii un nomad digital sau să te înscrii în sfârșit la cursul de astrologie la care ai visat. 


Dacă ți se pare că nu face parte din planul inițial pe care îl aveai, încearcă să rămâi deschis și amintește-ți că trebuie să ai încredere și în tine însuți când vine vorba de a ști ce este bine pentru tine. Mercur retrograd în Capricorn te va ajuta să creezi mai multă libertate, astfel încât să poți face să se întâmple mai multă magie; doar ocupă-te mai întâi de detalii.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur retrograd în Capricorn, în casa moștenirilor. 


Când vine vorba de moșteniri, de cele mai multe ori, te gândești la cadouri financiare. Totuși, când vine vorba de Capricorn, este vorba mai mult despre convingerile pe care le-ai moștenit de la familie sau de la generațiile anterioare. Pe măsură ce te dezvolți și te vindeci, ceea ce a fost atât de mult în centrul atenției tale în ultima vreme, înseamnă, de asemenea, că trebuie să îți revizuiești sistemul de operare anterior, deoarece ești chemat să iei parte la modernizarea ta.  

Mercur retrograd în Capricorn îți va permite să îți concentrezi convingerile bazate pe cine ai devenit și să deschizi o lume cu totul nouă de posibilități și transformări. De asemenea, este posibil să vă dați seama că ați moștenit o anumită abilitate sau o etică a muncii care vă va fi acum utilă. Bineînțeles, există și posibilitatea unui câștig financiar, dar chiar dacă nu se va întâmpla asta, nu înseamnă că nu te vei simți complet abundent.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 


Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 decembrie

Energie conducătoare: Luna Nouă în Săgetător, stăpânul casei tale de determinare 

Luna Nouă în Săgetător îți activează casa determinării, ceea ce este exact ceea ce ai nevoie acum. Ai trecut printr-o transformare majoră a vieții, deoarece Pluton a început trecerea sa din Capricorn în Vărsător. Începând de acum, trebuie să te ocupi mai mult de împachetarea vechiului decât de intrarea în nou. Este în regulă, pentru că ești aproape de linia de sosire. Pe măsură ce Luna Nouă întunecă cerul, vei simți un sentiment reînnoit de determinare de a continua să faci tot ce este necesar pentru a garanta viața la care visezi.  

Săgetătorul invită la speranță, determinare și o concentrare pe bunăstarea ta. Folosește această perioadă pentru a pune pe pauză orice proiect mare, dacă poți, în timp ce îți rezervi timp pentru a te concentra asupra ta. Reflectează asupra rutinei tale de bunăstare, înscrie-te la un nou curs de yoga sau de respirație și amintește-ți că o alimentație sănătoasă și un somn suficient te ajută. Având grijă de tine în această perioadă, te poți asigura că poți parcurge acest ultim capitol al lăsării trecutului în urmă, ceea ce va însemna că vei fi liber să urmărești viața pe care ți-o dorești cu adevărat, în sfârșit.

Leu 
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 decembrie 

Energie conducătoare: Luna Nouă în Săgetător, stăpânul casei fericirii tale. 

Meriți să fii fericită, dar problema este că nu există nimic din ceea ce poți realiza în viață care să-ți garanteze că vei fi. Nici o sumă de bani, nici un titlu de muncă fantezist sau lux personal nu te poate face fericită dacă nu ai stabilit deja ceea ce ai nevoie. Sub energia Lunii Arcașului, vei avea șansa de a te concentra pe fericirea ta și pe ceea ce te aduce mai aproape de viața pe care vrei să o trăiești. Nu-ți fie teamă să te validezi sau să agiți lucrurile în moduri noi, pentru că trebuie să-ți amintești că tu trebuie să fii prioritatea propriei tale vieți.  


Te poți gândi să te reapuci de unele activități creative, fie că este vorba de decorarea casei sau de a te apuca din nou de meșteșugul tău preferat. Nu contează cât de mic este ceva, dacă îți aduce fericire, merită. De asemenea, nu știi niciodată dacă acea pasiune care te pasionează se va transforma în mai mult pe măsură ce investești mai multă energie în ea. Alege fericirea, iar apoi norocul pe care îl cauți te va găsi.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 decembrie 


Energie conducătoare: Mercur retrograd în Capricorn, guvernatorul sectorului tău de bucurie  

Mercur guvernează comunicarea, acordurile și conversațiile. În Capricorn, totul se rezumă la ceea ce îți aduce cea mai mare bucurie și la angajamentul tău de a onora asta pentru tine. Când Mercur este retrograd, înseamnă că ți se va cere să revizuiești teme din trecut pentru a te ajuta să faci schimbări pozitive, ceea ce va permite nu doar mai multă bucurie, ci și abundență.

Cel mai important lucru de reținut este că, dacă ceva nu funcționează, singura modalitate de a repara este mai întâi să recunoști acest lucru. Chiar dacă este inconfortabil, încercați să vă clarificați cu privire la ceea ce contribuie la fericirea voastră și ceea ce nu, deoarece acest lucru vă va ajuta să profitați la maximum de această perioadă. 

S-ar putea să trebuiască să renegociezi modul în care îți petreci timpul sau acordurile, atât scrise, cât și verbale, cu alții pentru a folosi cu succes energia lui Mercur retrograd în Capricorn, dar va merita. Încearcă să privești totul ca pe o lucrare în curs de desfășurare și, pe măsură ce te apleci spre adevăr, vei fi întâmpinat cum să navighezi pentru a aduce noroc și bucurie în fiecare domeniu al vieții tale.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 14 decembrie

Energie conducătoare: Luna Nouă în Săgetător, stăpânul casei tale de comunicare 

Luna Nouă în Săgetător răsare în casa dvs. de comunicare. Deși este în cuadratură cu Neptun în Pești, guvernatorul casei tale de determinare, acesta va fi un pas pozitiv spre un impuls înainte. Te-ai concentrat mai mult pe visele tale de viață și pe ceea ce vrei să creezi, mai degrabă decât să-i susții pe ceilalți spre atingerea obiectivelor lor. Acest lucru a deschis un nou mod de a privi viața și, în timp ce va aduce schimbări din ce în ce mai mari în anul care urmează, este important să rămâi determinat spre a manifesta ceea ce visezi.  


Luna Nouă în Săgetător aduce un nou mod de a comunica sau de a lucra prin acorduri care îți onorează mai bine limitele și te fac să rămâi mai fixat pe ceea ce îți dorești. Deși nu ești o persoană doritoare, de multe ori ai renunțat la visele tale pentru a păstra pacea, dar timpul pentru asta a trecut, deoarece știi exact ce îți dorești și de data aceasta, nu există nicio șansă să renunți la el.

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 decembrie 


Energie conducătoare: Mercur retrograd în Capricorn, în casa înțelegerilor tale 

Energia Capricornului domină acordurile și conversațiile pe care le faci cu ceilalți, dar controlează și modul în care vorbești cu tine însuți. Vorbirea ta despre tine însuți este un instrument puternic de manifestare și de creare a spațiului pentru momentele norocoase la care visezi. În timp ce Mercur, guvernatorul tuturor elementelor de comunicare, staționează retrograd în Capricorn, este șansa ta de a revizui, reevalua și de a-ți oferi acel reset puternic de care ai nevoie. De asemenea, Capricornul guvernează adesea stabilitatea, fundațiile și structurile, așa că este posibil să fie nevoie să vorbești pentru a crea viața pe care o cauți. 

Nu-ți fie teamă să răvășești câteva pene sau să te pui pe primul loc pentru prima dată. Unele dintre lucrurile pe care le ai în viața ta acum pur și simplu nu funcționează pentru tine, dar pentru a putea avea mai mult din ceea ce funcționează, trebuie să vorbești și să pledezi pentru asta. Este în regulă să recunoști în fața ta, a celorlalți și a universului că îți dorești mai mult. Odată ce vei face acest lucru, vei vedea ce forță puternică este legea atracției și vei începe procesul de folosire a cuvintelor tale pentru a-ți transforma visele în realitate.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 15 decembrie

Energie conducătoare: Lună Nouă în Săgetător în casa ta de sine 

Aceasta este Luna Nouă anuală personală și este una pe care trebuie să o folosești în beneficiul tău deplin. Săgetătorul îți guvernează casa sinelui, care îți guvernează, de asemenea, credințele și simțul autenticității. Ești un căutător al adevărului, dar adesea constați că, pe calea ta, trebuie mai întâi să îndepărtezi ceea ce nu este în concordanță înainte de a ști ce este. Unii ar putea spune că înveți lucrurile pe calea cea grea, dar, de fapt, trebuie doar să le experimentezi la prima mână pentru a ști cu siguranță.  


Ia-ți timp în preajma Lunii tale de Archer pentru a te concentra asupra adevărurilor pe care le-ai învățat din anul precedent și asupra a ceea ce vrei sau te simți chemat să acționezi. Folosește-te de acest lucru pentru a stabili o nouă intenție de a merge mai departe în viață, care îți va permite să manifești tot ceea ce ți-ai dorit vreodată, știind că de data aceasta nu poți eșua, deoarece nu doar îți cunoști adevărul, ci te-ai angajat să îl trăiești.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur retrograd în Capricorn, în casa ta a adevărului 

Energia Capricornului guvernează prima ta casă, cine ești, ce crezi și cum te exprimi în fața celorlalți. Cu Mercur retrograd aici, în această parte a vieții tale, ești îndemnat să te concentrezi asupra sinelui tău interior pentru a te asigura că nu există credințe sau idei persistente despre viață sau noroc care nu te mai servesc. Aceasta este șansa ta pentru o reînnoire totală chiar înainte de Sezonul Capricornului, așa că asigură-te că îți permiți să te răzgândești dacă este necesar, pentru că acesta ar putea fi cel mai puternic moment pe care îl poți îmbrățișa. 

Mercur guvernează comunicarea, ceea ce înseamnă că o mare parte din această energie poate implica poveștile pe care ți le spui ție însuți, cele după care alegi să trăiești și ceea ce împărtășești cu ceilalți. Asigură-te că nu te abonezi la povești vechi pe care le-ai depășit deja sau că încă mai lași acel dialog interior să fie despre a trăi în conformitate cu așteptările celorlalți. Ați făcut deja munca grea. Acum, este pur și simplu timpul să vă revendicați răsplata pentru aceasta.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 13 decembrie 

Energie conducătoare: Mercur retrograd în Capricorn în casa intuiției tale 

Permiteți-vă să vă reîntâlniți cu sinele dvs. interior. Aceasta este acea parte din tine care a știut întotdeauna ce trebuie să faci și ce trebuie să decizi, dar poate că logica sau rănile au stat în calea ascultării ei. Ești un semn profund spiritual care are un simț profund al intuiției, iar acum ți se cere să te reconectezi cu ea, astfel încât să poți începe să trăiești din locul de noroc divin care îți aparține de drept.  


În timpul retrogradării lui Mercur, vei fi provocat să reflectezi asupra momentelor în care nu ți-ai ascultat intuiția sau nu ți-ai onorat visele pe care le aveai pentru viața ta. De data aceasta, ți se va oferi o a doua șansă. Nu-ți face griji că te vei abate de la scenariu, că ți se vor schimba planurile sau că te vei întoarce la ceva ce credeai că a fost scos definitiv din discuție. Ai învățat, iar acum poți trăi altfel și poți fi mai norocos decât ai fost vreodată.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 15 decembrie


Energie conducătoare: Luna Nouă în Săgetător în casa carierei tale  

Ați așteptat acest moment, iar acum a sosit. Luna Nouă în Săgetător îți pune în evidență casa carierei, ceea ce înseamnă că ți se cuvine un nou început în carieră, care este rezultatul întregii munci pe care ai depus-o. Niciodată nu ai simțit că trebuie să te dovedești cuiva, pentru că faci tot ceea ce este necesar pentru a te asigura că te onorezi pe tine însuți. Aceasta este puterea ta interioară și unul dintre cele mai importante puncte forte ale tale și este pe cale să dea roade. 

Căutați noi oportunități de carieră, promovări și măriri de salariu în timpul Lunii Noi în Săgetător. Acest lucru va fi ceva care vă va duce într-o nouă direcție. Deși s-ar putea să trebuiască să vă asumați un risc sau să schimbați unele aspecte ale vieții voastre pentru a vă acomoda, va face ca totul să merite. Amintiți-vă doar că acest lucru este ceea ce ați câștigat pur și simplu fiind voi înșivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel