Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț. Vedeta i-a dus pe cei mici la psiholog, după divorțul de tatăl lor: „Nu am avut niciun suport, n-a fost un domn niciodată cu noi”
Data publicării:
Cristina Spătar a dezvăluit cum se înțeleg copiii cu actualul soț, dar și motivul pentru care i-a dus pe cei mici la psiholog, după divorțul de tatăl lor. 

După ce a divorțat în 2016, Cristina nu a crezut că va mai spune încă o dată „DA!”, realizând că, viața o aduce pe cele mai nebănuite culmi. Acum, vedeta este fericită în brațele actualului soț. 

Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț

Într-un interviu recent, Cristina Spătar a recunoscut că cei doi copii ai săi se înțeleg de minune cu soțul ei .

„Se înțeleg foarte bine. Albert cel mic, adică Abi, cum îi spune Vicky băiețelului lui, care tocmai a împlinit 12 ani, este un mare iubitor de fotbal, joacă fotbal, tatăl lui are o echipă de fotbal la Vâlcea, FC Oltenia sau ceva de genul ăsta. Iar Albert, ți-am zis, e înnebunit după fotbal, deci au multe lucruri în comun. Se înțeleg foarte bine. La nuntă, chiar îmi spunea și maestrul Botgros: „Doamne, ce bine se înțeleg copiii ăștia, au stat numai împreună. E un copil tare bun. De asta, cred că, atunci când copiii sunt educați și au suflet frumos, nu au cum să nu se înțeleagă bine.”, a declarat Cristina Spătar pentru Viva!

Cristina Spătar i-a dus pe cei mici la psiholog, după divorțul de tatăl lor

Întrebată cum a reușit să depășească momentele grele din viața sa, vedeta a mărturisit că Dumnezeu i-a fost alături necondiționat. Cristina Spătar recunoaște că i-a dus pe cei mici la psiholog, pentru a nu fi afectați de despărțirea dintre ea și tatăl lor. 

„Cum să reușesc? Nu știu de unde am reușit. Știu că Dumnezeu este cel care niciodată nu lasă mamele și nu le abandonează. Am avut norocul să am niște copii foarte înțelegători, chiar dacă au avut nevoie de câteva ședințe bune – mai ales cel mare – la psiholog. În cele din urmă, eu am avut multă răbdare și le-am explicat cum stau lucrurile, cât de firesc posibil. Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât, chiar dacă el n-a fost un domn niciodată cu noi. Eu m-am străduit să fac față și să încerc să-i fac pe ei să nu sufere, chiar dacă eu sufeream foarte mult. Ei sunt atât de deștepți încât, atunci când conduceam, mă vedeau în oglinda retrovizoare și mă întrebau: „De ce plângi, mami?. Ca să-ți dai seama cât sunt de deștepți niște copilași!

Acum, Albert are 13 ani și jumătate și Aida are 11 ani și jumătate. Atunci, în urmă cu 8 ani, erau mici, dar erau foarte isteți. La un moment dat, cochetam cu ideea de a pleca în Anglia, să fiu alături de sora mea, care muncea acolo, pentru că îmi deschisesem un atelier de confecții de lux și, odată cu pandemia, contractele mele le-am pierdut. Am avut și o firmă de taxi și, tot așa, lucrurile au scăpat de sub control. Pandemia n-am știut s-o gestionez vizavi de business.”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată mai sus. 

Cristina Spătar: „A fost greu, n-a fost ușor, dar eu am făcut față și am reușit să le ofer copiilor cel mai înalt nivel de trai”

„A trebuit să o iau de la capăt și sora mea m-a sfătuit să vin alături de ea. N-am primit semnătură de la tatăl copiilor, doar așa, ca să-mi facă rău. Îi aranjasem lui Albert. El era căpitan de echipă de fotbal aici, în Crevedia, și îi găsisem acolo contract să joace la o echipă mare de fotbal, în Anglia, cu bursă. Pentru el, era un vis. El visa să ajungă un mare fotbalist, iar tatăl lui i-a înfrânat visul ăsta. Neprimind semnătura, a trebuit să rămân în România și să mă descurc aici.

Am început să cânt din nou, și din nou, și din nou… Noroc că a trecut pandemia, au venit evenimentele, au venit concertele, și chestia asta m-a ajutat. Muzica mereu mi-a fost un sprijin, să știi. Eu cânt și muzică populară, și muzică ușoară, iar treaba asta chiar m-a ajutat foarte mult. Am cântat la nunți, la petreceri private, oriunde eram chemată. Așa am făcut față și chiar am făcut față cu bine, pentru că le-am oferit aproape același nivel de trai. Tot timpul am avut un Mercedes nou la scară, chiar dacă plăteam în leasing, chiar dacă am stat în chirie, am avut o vilă imensă, deci eu le-am oferit maximumul, deși haterii au mai speculat: „Domle, n-ai avut de niciunele. Nu-i adevărat! M-am zbătut și le-am oferit o viață de lux întotdeauna. Și mă bucur că am prilejul în acest interviu să spun lucrul ăsta. Mă deranjează când cineva zice că n-am avut de niciunele…

A fost greu, n-a fost ușor, dar eu am făcut față și am reușit să le ofer copiilor cel mai înalt nivel de trai. Am încercat să fac să nu le lipsească absolut nimic din ce au avut anterior. Apropiații noștri chiar știu – cumnata mea, fratele. Chiar m-am descurcat, Dumnezeu m-a ajutat. De asta zic că mamele sunt ajutate de Dumnezeu, asta cred eu”, a  a mai declarat vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copii  cristina spatar  psiholog  sot 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel