Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu Victor Slav, la aproape 10 ani de la divorț: "Cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb"
Data publicării:
Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce relație este între ea și Victor Slav, la 10 ani de la divorț.

Victor Slav a divorțat de Bianca Drăgușanu în 2014, cei doi având împreună o fetiță superbă, Sofia. Chiar dacă aceasta locuiește cu mama ei, prezentatorul TV are o relație la fel de specială cu ea, datorită faptului că cea mică vine des acasă la tatăl ei.

Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu Victor Slav, la aproape 10 ani de la divorț

Deși au trecut 10 ani de la divorț, Bianca Drăgușanu a mărturisit că au rămas în relații bune de dragul fetiței lor. Totodată, blondina a precizat că nu își dorește ca fetița să sufere din cauza lor și să simtă lipsa unuia dintre părinți. 

„Suntem doi oameni maturi, am rămas în limitele unei prietenii să spun, normale, cu respect. Ne respectăm de dragul copilului, nu ştiu foarte multe cazuri la noi, din ce am văzut cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb, ceea ce e foarte dureros. Copilul are cel mai mult de suferit dintr-un divorț. Ne știm foarte bine, știm fiecare ce are de făcut, la noi nu s-a pus problema', a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Bianca Drăgușanu: „Eu nu cred că el ar alege vreodată o femeie proastă”

Bianca Drăgușanu a făcut și câteva declarații cu privirea la actuala iubită a fostului soț. Vedeta a mărturisit că fiica sa se înțelege foarte bine cu iubita lui Victor Slav. Totodată, blondina a precizat că are încredere în alegerile fostului soț. 

„Cu actuala lui se înțelege bine pentru că ar fi, nu știu, stupid să nu se înțelege bine. Eu nu cred că el ar alege vreodată o femeie proastă, numai o femeie proastă nu s-ar înțelege bine cu copilul bărbatului cu care stă în casă. Iar cu Gabi se înțelege foarte bine, sunt prieteni, vorbesc, au secrete, ieșim împreună la masă, avem activități împreună. Am fost la mare împreună, suntem ok', a mai spus Bianca pentru sursa citată.

De ce a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav

Bianca Drăgușanu a recunoscut că ea a fost cea care a pus punct căsniciei cu Victor Slav, deși el i-a recunoscut că o iubește mult și a făcut sacrificii pentru a salva relației.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună„, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la „Xtra Night Show.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase, la aproape un an de la moartea lui Nosfe: „Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”

Oana Lis, motivul pentru care a vrut să divorțeze de Viorel Lis. Ce a făcut-o să se răzgândească în ultimul moment: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Bianca Dragusanu  divort  victor slav 



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Captură video YouTube „Vocea României”

Ionuţ Hanțig i-a impresionat pe jurații de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Ești special cu totul”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora




pixel