Cum se înțelege fiica Andei Adam cu Yosif Mohaci. Evelin a dat totul din casă
Data publicării:
Evelin, fiica Andei Adam, a mărturisit cum se înțelege cu Yosif Mohaci. Micuța a dat totul din casă și a spus ce relație are cu soțul mamei sale.

Anda Adam și Yosif Mohaci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi s-a căsătorit civil pe 23 decembrie 2022, iar sâmbătă, 29 iunie, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Artista a mai fost căsătorită timp de 6 ani cu Sorin Andrei Nicolescu. Din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță, pe nume Evelin, în vârstă de 8 ani. Deși părea că nimic nu îi poate despărți, cei doi au decis în anul 2021 să meargă pe drumuri separate.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam, apariție de senzație. Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de artistă la petrecere / Foto în articol

Evelin a plâns în biserică când Anda Adam s-a căsătorit cu Yosif Mohaci

Anda Adam a ajuns sâmbătă, 29 iunie, pentru a doua oară în fața altarului. Emoțiile au fost extrem de mari pentru artistă,  soțul ei, Yosif Mohaci, dar și pentru micuța Evelin, care nu s-a putut abține să nu plângă. Fetița Andei Adam a vărsat lacrimi de bucurie în momentul în care mama sa și-a unit destinul cu Yosif Mohaci.

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Într-un interviu pentru Wowbiz, Evelin a mărturisit că a plâns atât în biserică, cât și acasă. Mai mult, ea a vorbit și despre rochia pe care a purtat-o la marele eveniment. Fiica Andei Adam nu știa cum arată ținuta sa pentru ziua cea mare, pentru că a fost aleasă chiar de mama ei și a fost o surpriză pentru micuță. Deși rochița pe care a purtat-o a fost superbă, Evelin a mărtusit nu s-a simțit în largul ei, având în vedere că a fost destul de grea și foarte călduroasă.

„Am plâns în biserică, dar și înainte să ajungem m-a bufnit un pic plânsul. Mami mi-a ales rochia, eu nu știam ce rochie îmi face, nu știam nimic, dar chiar îmi place, doar ca nu pot să stau în ea, e grea și mor de cald în ea”, a mărturisit Evelin, fiica Andei Adam, pentru Wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, primele declarații despre bebeluș. Au ales deja numele: „Va avea două, unul are rezonanță biblică”

Cum se înțelege fiica Andei Adam cu Yosif Mohaci. Evelin a dat totul din casă

Evelin a vorbit și despre Yosif Mohaci. Fiica Andei Adam a recunoscut că are o relație extrem de frumoasă cu soțul mamei sale. Cei doi se înțeleg de minune, iar atunci când micuța trece prin clipe mai puțin plăcute, Yosif Mohaci are mereu grijă să-i aducă zâmbetul pe buze.

„Mă înțeleg bine (n.r. cu Yosif Mohaci). E miștocar. Eu îl strig miștocarul. Eram la mare, mă jucam cu niște prieteni și mi-a intrat o așchie în picior. Eu mă chinuiam cu mami să o scot, plângeam și el tot făcea mișto de mine. M-a făcut să râd. E mereu pus pe glume”, a mai spus Evelin, fiica Andei Adam.

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. Au pus capăt războiului și au plecat în vacanță: „Ca pe vremuri” / Foto

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Yosif Mohaci au spus marele „DA!”. Imagini spectaculoase de la nuntă / Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto




pixel