Cum se înțelege Gina Pistol cu socrii. Mărturisirile soției lui Smiley
Data publicării:
 Gina Pistol a vorbit, în detaliu, despre relația cu părinții soțului ei, Smiley.

După o perioadă în care nu a mai apărut la TV, Gina Pistol a revenit pe micile ecrane, prezentând show-ul culinar de la PRO TV. Și Smiley, antrenor la Vocea României, are un succes răsunător. Totodată, cei doi nu își neglijează viața de familie și își fac timp pentru a petrece cu fetița lor, Josephine. 

Gina Pistol a vorbit despre relația cu părinții lui Smiley

 

În cadrul unui interviu oferit presei, Gina Pistol a discutat pe larg cu privire la relația pe care o are cu părinții soțului ei. Vedeta TV a admis faptul că îi cunoștea pe aceștia încă de dinainte de a face parte a familiei lor. Mai mult, aceasta susține că relația pe care o au este una ”sănătoasă”.

”Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea”

 

”Este o relație normală, o relație faină. Ei nu se bagă în treburile noastre, noi nu ne băgăm, adică fiecare familie este cu dinamica ei. Sunt acolo când avem nevoie de susținere și de sprijin și mi se pare că avem o relație sănătoasă. Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea. Și cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port, dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă”, a declarat Gina Pistol pentru Ciao.ro.

Gina Pistol vrea o casă la munte 

 

Vedera TV a abordat și subiecte despre viața sa profesională, însă și despre lucrurile pe care trebuie să le facă pentru ea și familia ei. Pe lângă faptul că se bucură că are o echipe de zile mari, alături de cei trei Chefi: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, prezentatoarea TV are în vederea acordarea de timp pentru nevoile sale.

Gina Pistol vrea ca atât ea, cât și Smiley să urmeze un stil de viață cât mai sănătos cu scopul de fi mereu aproape de fiica lor. De asemenea, vedeta TV a dezvăluit faptul că și-ar dori o casă la munte, astfel încât Josephine să trăiască mult mai aproape de natură.

”Profesional sunt foarte bine”

 

”Profesional sunt foarte bine, pentru că sunt alături de cei 3 chefi, cei 3 prieteni, pentru că suntem prieteni. Prezint o emisiune absolut senzațională și o emisiune foarte bună, foarte tare în România, sunt foarte mândră de treaba asta. Personal suntem bine, îmi doresc să fim sănătoși în continuare, să am mai mult timp pentru nevoile mele, căci iar m-am luat cu treabă și uit de mine”, a mai spus Gina Pistol.

Citește și articolul - Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

 

Una dintre vedetele atent urmărite de internauți a spus care este mâncara sa preferată! Gina Pistol a vorbit recent despre mâncarea ei favorită. Mai exact, mazăre cu aripioare! Mai mult, Nicolas Aesthetics, celebru pe TikTok pentru rețetele sale, înspă și pentru sfaturile pe care le oferă pentru o viață cât mai sănătoasă, a arătat și cum se poate prepara rapid delicioasa rețetă mazăre cu aripioare! Citește aici mai multe detalii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel