Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca: „Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii...”
Data publicării:
Neti Sandu a vorbit despre relația pe care o are cu ceilalți colegi ai săi de la Pro TV.

Andreea Esca și Neti Sandu sunt două dintre cele mai sonore și vechi prezențe de la Pro TV. Amândouă prezintă același rubrici de ani de zile, adică știrile zilei, respectiv meteo, reușind să câștige o notorietate greu de egalat. Așadar, faptul că se cunosc de atât de mult timp, i-a făcut pe fani să se întrebe despre care ar putea fi relația dintre cele două prezentatoare. În acest sens, Neti Sandu a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit cum se înțelege cu colegii săi de platou.

„Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate. Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate. Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt.”, a declarat Neti Sandu, potrivit viva

VEZI și: Destin sau liber arbitru? Neti Sandu: „Ego-ul nu ne lasă să progresăm. Ne ține în închisoare” / Exclusiv

Ce părere are Neti Sandu, despre faptul că acum sunt foarte astrologi

Pe vremea când Neti Sandu începea să învețe astrologia, aceasta recunoaște faptul că erau extrem de puțini oameni interesați de acest domeniu, motiv pentru care și ei i-a fost destul de dificil să descopere și să învețe toate amănuntele. Totuși, faptul că acest fenomen s-a răspândit destul de mult în zilele noastre o bucură pe Neti, întrucât piața a devenit și ea mai interesată de acest subiect. 

„La vremea mea nu erau, nu aveai după ce să înveți, era ceva de pionierat, dar acum foarte mulți au simțit că pot să facă asta și că e ceva ce se cere. Piața o cere. Atunci, dacă le face plăcere și nu le e greu să scrie, pentru că trebuie tot timpul să scrii și să urmărești, e foarte bine. Asta e ceva în progresie, nu poți spune doar că știu asta și o fac la nesfârșit. Făcutul la nesfârșit înseamnă creativitate, e ca un roman-fluviu, pentru că trebuie să scrii încontinuu, să descrii fenomene, să gândești în stilul acela. Dacă se regăsesc în asta, o s-o facă ușor. Este foarte bine.”, a continuat ea.

VEZI și: Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

„Nu mai poți să fii cum vrei tu, trebuie să te eticheteze cineva imediat”

Chiar dacă a cunoscut celebritatea la cotele ei cele mai înalte, Neti Sandu spune că nu a fost niciodată luată de val. Totuși, aceasta a ales să vorbească despre consecințele aduse de faimă, care nu sunt deloc plăcute. 

„Nu, nu m-am simțit, pentru că eu nu am crezut că voi rămâne în lumea asta. Atunci tot timpul eram cu un picior în partea cealaltă, crezând că acum, acum renunț. După aceea, lucrurile au mers de la sine, dar nu a fost ușor. Toată lumea vrea o bucățică din tine, și tu ești în direct încontinuu. Chiar dacă mergi la piață, plătești facturi, orice, cineva trebuie să aibă o remarcă la adresa ta. Nu mai poți să fii cum vrei tu, trebuie să te eticheteze cineva imediat.”, a mai spus ea, pentru sursa citată. 

Horoscopul toamnei cu Neti Sandu. Schimbări majore pentru toate zodiile: „Există acolo o axă karmică” / EXCLUSIV


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andreea esca  astrologie  Neti Sandu  prietenie  relatie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel