Cum se manifestă tranzitul lui MARTE ÎN PEȘTI (15 aprilie - 25 mai) pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT
Horoscop Marte în Pești. 

Intrarea lui Marte în Pești, până pe 25 mai, ne obligă pe fiecare să facem un pas înapoi. Să așteptăm să fim omul potrivit în momentul potrivit. Să fim mai pasivi, dar nu să evităm implicarea. Să ne alegem luptele în funcție de ceea ce ne transmite interiorul nostru. Să vrem să salvăm pe cineva, dar nu forțat. Să ne împrietenim cu intuiția și să o transformăm în cea mai de preț armă. Să devenim războinici spirituali. 

Cu Marte în Pești vom dori să vedem ce e mai bun în orice, există riscul să îi dăm spiritualității rolul de a schimba lumea. Spunem o rugăciune, spunem o mantră – însă există riscul de a nu face nimic, de a nu se întâmpla nimic, pentru că e nevoie și de acțiune.

Toată această formă superficială de a trăi și de a ne exprima fără a face mare lucru ne va face mai apoi să ne plângem, să ne victimizăm și să așteptăm la alții.

Vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Propagăm imagini despre care nu știm nimic, până la urmă.

Nu putem salva pe nimeni, nu putem schimba pe nimeni, fiecare trebuie să vrea să se salveze pe sine însuși mai întâi și mai apoi să vrea să fie salvat.

Și să nu uităm că, pentru o vreme bună, adică până pe 2 mai, avem un Stellium în Pești(Venus, Marte, Jupiter, Neptun).

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, deci chiar ve fi obligat să fii mai retras, să stai în spatele scenei și să te preocupi de sănătate: minte, trup și suflet. 

Taur/Ascendent îm Taur

Vei înota în ape tulburi. Mai ales când vei dori să începi unele inițiative. Este posibil să fii destul de confuz cu privire la unele planuri pentru viitorul apropiat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei fi destul de confuz în ceea ce privește acțiunile șefilor. Poate este cazul să accepți că și ei sunt oameni care pot greși grav. 

Rac/Ascendent în Rac

Orice călătorie făcută până pe 25 mai va fi plină de revelații. Orice vei studia te va ajuta în dezvoltarea ta profesională. 

Cite;te continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 15 apr, 14:22

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."