Cum se menține Anda Adam în formă, la 43 de ani: „Face parte din modul nostru de viață, e ca spălatul pe dinți” / VIDEO
Data publicării:
Anda Adam ne-a dezvăluit câteva trucuri importante care stau la baza siluetei sale perfecte.

Anda Adam pare a fi în momentul actual extrem de fericită alături de partenerul ei, Joseph, despre care vedeta spune că o răsfață constant și că îi este alături la fiecare decizie sau pas. Astfel, vedeta radiază la propriu, iar acest lucru pare a fi datorat atât dragostei pe care o primește, cât și rutinei de îngrijire pe care artista o bifează constant. 

„Folosesc o cremă foarte ieftină, dar foarte bună, nu pot să vă zic numele, dar e la îndemână, e foarte bună. Sală, pentru că ne place sportul, cred că o să facem sport și la 60 de ani, face parte din modul nostru de viață, e ca spălatul pe dinți. Cred că dacă îți faci un set up în cap, că trebuie să ai grijă de tine, pentru că altfel nimeni nu o va face, că trebuie să faci sport, pentru că e sănătos. Și eu am perioade în care sunt mai plinuță, iar altele în care poate aș putea să merg să particip la un concurs de fitness, dar niciodată nu o să mă duc într-o extremă, pentru că vreau să am timp și pentru celelalte lucruri importante.”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru Spectacola.

Pe aceeași temă: Secretul relației dintre Anda Adam și Joseph: „Asta e formula perfectă”. Cine cedează primul la un conflict

Nu uită să se răsfețe, când merge în vacanță

Mai mult, chiar dacă mărturisește că are grijă constat la ceea ce mănâncă, vedeta spune că, în același timp, atunci când merge într-o vacanță se răsfață cu delicatesele la care poftește, fără remușcări. Totul stă în găsirea unui echilibru, este de părere Anda Adam.

„Am grijă ce mănânc, când merg într-o vacanță mă și răsfăț cu tot felul de delicatese, dar cred că trebuie să fii echilibrat, puțin din toate, astfel încât să trăiești, să te bucuri. Aspectul fizic te va ajuta, pentru că ori îți va da niște frustrări, ori te face să fii mulțumit de tine, cu încredere.”, ne mai spune vedeta. 

VEZI și: Cum a aflat copilul Ilincăi Vandici despre divorț: „Nu e o tragedie, divorțează oamenii la ordinea zilei”

Joseph, declarație de dragoste pentru Anda Adam

L-am rugat pe Joseph să-i facă și o declarație de dragoste partenerei sale, de unde, aceasta a aflat faptul că este privită a fi perfectă prin ochii soțului ei. 

„Vreau să nu se schimbe, să rămână mereu așa. Perfecțiunea nu există, îmi place așa cum e ea, o iubesc din prima zi și de acum înainte.”, i-a spus Joseph partenerei sale.

„El nu e obsedat ca eu să fiu perfectă, eu sunt cea obsedată de mine să fiu perfectă, toate problemele sunt la noi, femeile. El mă iubește așa cum sunt, eu mă stresez degeaba. Concluzia e că aflu și eu așa, din întrebările voastre, că eu sunt perfectă pentru el, ceea ce mă face să mă calmez puțin.”, ne-a spus artista. 

VEZI și: Liviu Vârciu, adevărul despre datoria pe care trebuie să i-o înapoieze lui Nea Marin: „Mi-a dat 30.000, să nu credeți că a uitat moșul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel