Cum se menține Carmen Brumă într-o formă de invidiat la 47 de ani. Vedeta nu se abate în a-și satisface poftele alimentare
Data publicării:
La cei 47 de ani, Carmen Brumă continuă să impresioneze cu silueta sa de invidiat. Cu toate acestea, puțini știu că vedeta își satisface poftele alimentare, însă respectă anumite reguli stricte.

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezențe feminine de la noi din țară. La cei 47 de ani, vedeta se menține într-o formă de invidiat. De fiecare dată când are ocazia, Carmn Brumă împărtășește cu urmăritorii ei diferite secrete pentru un stil de viață echilibrat. De această dată, vedeta a postat un videoclip în care a spus care sunt regulile sale pentru cheat meal.

Te-ar putea interesa și: Cum îşi menţine silueta Carmen Brumă la 47 de ani. Patru trucuri la care apelează: „Mă ajută să-mi mențin greutatea”

Cum se menține Carmen Brumă într-o formă de invidiat  la 47 de ani. Vedeta nu se abate în a-și satisface poftele alimentare

La cei 47 de ani, Carmen Brumă arată perfect și se menține în formă cu mult sport și o alimentație sănătoasă. Cu toate acestea, vedeta nu se abate de la a-și satisface poftele alimentare, însă face asta o dată pe săptămână. Recent, aceasta a postat un videoclip în care a explicat regulile sale pentru „cheat meal”, o masă în care își permite să consume alimente pe care în mod normal le evită, dar de care se bucură din plin.

Te-ar putea interesa și: Prânzul preferat al nutriționistei Carmen Brumă. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă

Carmen Brumă a subliniat că își satisface aceste pofte, dar cu anumite reguli stricte. Înainte de masa respectivă, consumă fibre, de obicei sub forma unei salate cu legume proaspete și oțet de mere. Dacă nu reușește, ia două capsule de oțet de mere la finalul mesei. În ziua cheat meal-ului, își asigură necesarul de proteine și face un antrenament scurt sau merge aproximativ 10.000 de pași.

„Regulile mele pentru cheat meal, adică o masă la care mănânc alimente pe care nu le mănânc de obicei, dar care îmi plac și la care poftesc. La masa respectivă am grijă să mănânc înainte niște fibre, de obicei o salată din legume proaspete în care pun și niște oțet de mere. Dacă nu pot să fac lucrul acesta, atunci iau la finalul mesei două capsule de oțet de mere.

Apoi, în ziua respectivă am grijă să îmi ating necesarul de proteine, pentru mine acesta fiind 1,5 grame de proteină per kilogram corp. Tot în ziua respectivă am grijă să fac un antrenament scurt, de 30 de minute sau să trec de 10.000 de pași”, a spus Carmen Brumă, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 47 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale: „Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu...”

„O dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, niciodată mai frecvent”

De asemenea, Carmen Brumă avertizează că aceste mese trebuie să fie rare și bine controlate, recomandându-le o dată pe săptămână sau la două săptămâni, pentru a nu sabota eforturile de a menține o siluetă de invidiat.

„Nu în ultimul rând, să trec frecvența cu care am aceste cheat meal-uri. În niciun caz o zi întreaga de mâncat prostii sau un weekend întreg, pentru că așa îți sabotezi eforturile de a slăbi, spre exemplu. Iar ca frecvență, o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, niciodată mai frecvent”, a mai precizat Carmen Brumă, în mediul online.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Sursă foto: Captură foto Instagram Jimmy Dub

Ispita Marcel și Jimmy Dub au încheiat colaborarea. Cei doi nu s-au mai înțeles: „El s-a făcut cunoscut pe spatele meu”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste




pixel