Cum se menține în formă Cristina Dorobanțu: ”Secretul meu este că...”. Trucul care o ajută să aibă o siluetă impecabilă / EXCLUSIV
Data publicării:
Cristina Drobanțu a vorbit despre schimbările pe plan profesional pe care le-a avut în ultima vreme, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cristina Dorobanțu a intrat în lumina reflectoarelor și a câștigat foarte multă popularitate, în urma participării în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de pe Kanal D. Ulterior, după ce s-a încheiat acest proiect, frumoasa șatenă a primit oportunitatea de a prelua cârma emisiunii ”Puterea Dragostei”, prezentată până atunci de Andreea Mantea. Însă, sezonul cinci al emisiunii de divertisment a fost lăsată din nou în mâinile celebrei prezentatoare, motiv pentru Kanal D a hotărât să-i dea Cristinei o nouă provocare: prezentarea știrilor matinale. În exclusivitate pentru Spectacola, Cristina Dorobanțu a vorbit despre aceste schimbări pe care le-a avut în ultima perioadă pe plan profesional și ne-a dezvăluit cum i-a schimbat ultimul proiect viața.

„Există, desigur, diferențe între ceea ce am făcut până acum și ce fac în prezent. Mi-au plăcut și reality-show-ul și emisiunea de divertisment pe care am prezentat-o și rubricile pe care le-am realizat, însă pot spune cu mâna pe inimă că m-am rugat, de când mi-am dat seama că îmi doresc să urmez o cariera în televiziune, să ajung la pupitrul Știrilor Kanal D. Sunt extrem de fericită că mi s-a îndeplinit visul și că jurnalul pe care îl prezint este constant în topul preferințelor telespectatorilor și le mulțumesc.”, a declarat Cristina Dorobanțu pentru Spectacola.

Poate te interesează și: Din ce a câștigat Codin Maticiuc cei mai mulți bani: ”Am cel mai vândut film din România”. Actorul plănuiește să producă un film cu Mihai Bendeac / EXCLUSIV

 

Ce schimbări a adus noul proiect în viața Cristinei Dorobanțu

Dacă, inițial, aceasta a debutat la jurnalul de dimineață al știrilor Kanal D, acum situația s-a schimbat, iar Cristina Dorobanțu este mult mai fericită cu programul de muncă actual.

„Eu am debutat la Jurnalul de dimineață și a fost destul de dificil să mă adaptez, dar acum sunt mult mai ok. Nu mi s-a schimbat foarte mult stilul de viață.

Am weekendurile ocupate, pentru că prezint jurnalul de prânz vineri, sâmbătă și duminică, dar sunt fericită cu ceea ce fac, practic îmi trăiesc visul. Am în jurul meu o echipă fantastică, oameni profesioniști pentru care contează cel mai mult informarea corectă a publicului.”, ne-a mai mărturisit prezentatoarea.

 

Ce sfat a primit prezentatoarea, înainte să intre în televiziune

Cristina Dorobanțu ne-a dezvăluit și care este sfatul primit de la persoanele apropiate, înainte să se impună în acest domeniu.

„Am primit un sfat prețios, acela să nu uit niciodată să fiu eu, să nu încerc să imit, să nu joc un rol, să nu fiu rea cu oamenii, să lupt pentru ceea ce visez și să încerc să nu dezamăgesc.”, ne-a mai spus ea.

Citește și: George Tănase, pregătit să facă marele pas: ”Clopotele de nuntă bat de mult și se vor auzi curând”. Ce schimbări a produs emisiunea matinală în viața celor doi / EXCLUSIV

 

Cum se menține în formă Cristina Dorobanțu

Vedeta de la Kanal D este într-o formă fizică excepțională, mândrindu-se cu o siluetă perfectă. Aceasta ne-a dezvăluit acum cum reușește această performață și ce sacrificii face pentru a se menține la standarde de frumusețe cât mai înalte.

„Consider că fiecare om trebuie să facă tot ceea ce ține de el și de ceea ce i se oferă pentru a se simți bine în pielea lui.  Eu fac sport de două ori pe săptămână, pillates. Recunosc, însă, că de fiecare dată când sunt la masă, mănânc puțin, nu mă ridic niciodată sătulă. Secretul meu este că mănânc puțin și des.”, a spus Cristina Dorobanțu pentru Spectacola.

 

 

”Pot să ofer un sfat celor care mă admiră și mă privesc”

„Nu cred că sunt multe lucruri care nu se știu despre mine, am fost mereu o persoană asumată. Acesta este și motivul pentru care mi-a fost foarte greu uneori, pentru că persoanele sincere sunt greu de "digerat". Pot să ofer un sfat celor care mă admiră și mă privesc; să încerce să fie ei înșiși indiferent de constrângerile societății, de reacțiile celor din jur.

Cred că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să fie asumați, să spună tot timpul adevărul și astfel oamenii, mai devreme sau mai târziu, îi vor înțelege, îi vor accepta și îi vor iubi exact așa cum sunt.”, a conchis aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  cristina dorobantu  dietă  prezentatoare 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel