Cum se menține în formă Marina Almășan, la 56 de ani: „Asta este rețeta”. A renunțat complet la un aliment / EXCLUSIV
Marina Almășan a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola și DC News, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală. 

Marina Almășan se menține într-o formă fizică excelentă. În vârstă de 56 de ani, îndrăgita jurnalistă reușește cu brio să-și ascundă cifra din buletin, iar în orice spațiu în care pătrunde afișează întotdeauna un zâmbet molipsitor pe buze, chiar dacă viața nu a fost întotdeauna simplă nici pentru ea și a supus-o la diferite încercări. Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, Marina Almășan ne-a dezvăluit de ce nu credea la începutul carierei că va putea pătrunde în televiziune, din cauza aspectului fizic, dar și care e secretul siluetei sale. 

„Eu nu mă consider o frumusețe, tocmai de asta ajungerea mea în televiziune a fost pentru mine o surpriză. În mintea mea, eram setată spre a ajunge jurnalist la o redacție, îmi plăcea să scriu, dar eram sigură că ăsta e destinul meu, să scriu într-o redacție, atât mă gândeam. În momentul în care am ajuns în televiziune, absolut întâmplător, după Revoluție, când s-au deschis porțile, mă uitam la mine pe sticlă cum arăt și ziceam eu ce caut aici, nu sunt vreo frumusețe, atât doar că-mi merge gura. Dacă în 1990 erau regulile televiziunii de astăzi, eu nu ajungeam în veci aici, nu eram candidat pentru așa ceva, dar atunci vremurile erau mai permisive. M-am prins acolo.”, a declarat Marina Almășan, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor. 

Te-ar putea interesa și: „Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”

A devenit vegetariană

Un secret al siluetei sale este faptul că a renunțat deja de ceva timp la a mai consuma carne. Gustă totuși din aceste preparate când merge într-o vizită, însă, predominant, alimentația sa se axează pe fructe și legume. 

„Eu încerc să mă mențin așa, să nu acumulez prea multe kilograme, pentru că de la o vârstă se adună. Am renunțat să mănânc carne pe cât posibil. Dacă merg într-o vizită unde gazdele se întrec în a face fripturi și alte bunătăți, nu sunt genul de om care să refuze. Mă împac foarte bine cu salatele, cu legumele, fructele. Ciupercile îmi plac la nebunie, dacă îmi pregătești un meniu doar pe bază de ciuperci, m-ai câștigat. În rest, nu am alte restricții. Nu beau, nu fumez, probabil și asta contribuie la menținerea unui spirit tânăr și cred că asta este rețeta, să-ți păstrezi spiritul tânăr.”, a mai dezvăluit ea.

Citește și: Motivul pentru care Victor Socaciu și fiul lui nu și-au vorbit 10 ani: „Băiatul a rămas cu o supărare mare. El nu a mai fost același tată” / EXCLUSIV

Cum reușește mereu să-și mențină zâmbetul pe buze

Starea de bine este și el un factor decisiv în tot acest proces, consideră Marina Almășan.

„Vezi unii oameni care dacă au o anumită vârstă nu mai sunt la fel de veseli, nu se mai îmbracă colorat, pentru că ce o să zică lumea. Nu am avut niciodată opreliștea asta, eu m-am comportat mereu așa cum am simțit în interiorul meu, iar interiorul meu a rămas blocat undeva în anii aceia de debut. Sunt lucruri care mă necăjesc foarte mult, aproape de mine, sunt și oameni toxici care mă supără, dar am învățat să exist cu ei și să-mi fac propriul meu univers. Am și eu momentele mele de supărare, de tristețe, dar încerc să le păstrez între cei patru pereți ai încăperii mele, fiecare are supărările lui, dar menirea mea este să aduc în sufletul omului o stare de bine, ca persoană publică.”, a mai spus Marina Almășan.

Data: 14 mai 2023, 12:25
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  jurnalista  marina almasan  silueta 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...