Cum se menține Ionela Guzic în formă, după ce a slăbit peste 10 kilograme. La ce aliment a renunțat definitiv: „Nu mănânc deloc” / VIDEO
Data publicării:
Artista Ionela Guzic ne-a dezvăluit cum arată stilul său de viață în prezent și la ce alimente a renunțat complet.

Ionela Guzic a reușit în urmă cu ceva timp să scape de mai multe kilograme în plus, pe care vedeta spune că le acumulează destul de ușor. Aceasta ne mărturisește că deși nu a fost niciodată o persoană gurmandă, i-a fost destul de greu să-și țină sub control greutatea, întrucât genetic, a moștenit această structură corporală de la mama sa. Astfel, artista are mai multe trucuri pentru o siluetă perfectă, renunțând complet la anumite alimente. Există și mai multe obiceiuri pe care le-a integrat în rutina sa zilnică, pe care ni le-a dezvăluit chiar Ionela Guzic.

„Eu sunt grasă de fel, este ceva genetic, semăn cu mama mea. Chiar dacă nu sunt gurmandă, mă îngraș. Încerc să fac sport foarte mult, să urc scări la metrou, acasă nu iau liftul, merg la sală. La alimentație, am eliminat definitiv carnea, nu mănânc deloc. Și când plec la evenimente sunt cu mierea, cu cătina după mine, vara îmi fac suc de roșii, de urzici, le bag la congelator. La noi se și vede acest lucru (n.r la artiști), din cauza nopților pierdute și organismul nu prea mai arată într-o stare bună.”, a declarat Ionela Guzic, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Cum a devenit virală pe social media

Ionela Guzic este, fără doar și poate, una dintre artistele momentului, care și-a cucerit fanii atât prin melodiile proprii, cât și prin coverurile aparte pe care le-a făcut pentru anumite piese cunoscute. Totuși, oamenii nu o apreciază doar pentru muzică, ne spune ea, ci și pentru naturalețea de care dă mereu dovadă pe rețelele de socializare, acolo unde postează frecvent fel și fel de întâmplări din viața de zi cu zi.

„Eu am devenit virală exact așa cum mă postez eu în viața de zi cu zi. Sunt trei activități pe care le postez: prioritară este muzica, voluntariatul pentru animale și natura, mai strâng gunoaie, este viața mea reală. Ei se împart în două tabere, pentru că am și mult hate, când postez de animale, dar cred că sinceritatea i-a atras în mare parte, e o comunitate de oameni tineri, care chiar rezonează, îmi trimit și ei că au cai, au grijă de ei.”, ne-a mai spus artista.

Este complet dezamăgită de atitudinea românilor

Unul dintre subiectele despre care vedeta postează frecvent în mediul online este abandonul animăluțelor, care în țara noastră are un procentaj extrem de crescut. Astfel, artista spune că mulți dintre urmăritorii său nu doar că nu se oferă să ajute sufletele neajutorate, dar o și critică pentru faptele pe care ea le face adesea.

„E un subiect sensibil pentru mine. Este vorba despre educație și din păcate în România comportamentul cetățenilor pentru animale, indiferent că vorbim de un câine sau de un cal, statistic este unul dezastruos și punctez violența, abandonul, maltratarea. Pe TikTok mă blamează că în loc să-mi dedic atenția copiilor, bătrânilor, care nu sunt responsabilitatea mea, mă focusez mereu pe postările cu câini, le spun dacă îi pot slava, îndemn oamenii să adopte. În alte țări, părinții își îndeamnă copiii să adopte, să salveze o viață, în loc să vrea un câine de rasă, pentru ego-ul său. Eu rezonez din acest punct de vedere, unde noi suntem din ce în ce mai jos, din punct de vedere statistic.”, ne-a mai spus îndrăgita artistă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel