Cum se menține Lisa Bonet veșnic tânără? SECRETUL actriței
Data actualizării:
Data publicării:
Lisa Bonet dezvăluie rețeta cu ajutorul căreia își menține fizicul de invidiat. 

Toate vedetele de la Hollywood caută secretul tinereții veșnice, iar frumoasa actriță Lisa Bonet se pare că l-a și găsit. Deși are 54 de ani, vedeta arată ca o adolescentă și are un corp de invidiat. Spre deosebire de alte celebrități, care apelează imediat la operațiile estetice, Lisa Bonet a declarat faptul că, în cazul ei, stilul de viață sănătos este secretul, precizează The Things.

Iată ce o ajută pe actriță să se mențină tânără:

1.Este foarte atentă cu ceea ce mănâncă

Lisa Bonet nu este una dintre persoanele care să împărtășească prea multe detalii despre viața sa, însă actrița le-a dezvăluit fanilor care este dieta ei sănătoasă. Aceasta a spus faptul că mâncarea pe care o consumă se bazează, în principiu, pe alimentele cu o valoare mare nutritivă.

2. Preferă alimentele organice și integrale

Actrița alege întotdeauna să mănânce alimente integrale, crude, dar nu în ultimul rând, organice. Nu este singura care are acest obicei. Lenny Kravitz, fostul ei soț, are fix aceleași preferințe alimentare.

3. Ridică greutăți la sală

Și cum un corp tonifiat nu se câștigă fără multă muncă, Lisa Bonet este foarte atentă la acest aspect. Actrița nu doar că face sală, dar execută exerciții fizice cu ajutorul greutăților. Acest lucru se observă din plin în toate aparițiile ei, unde își expune corpul.

4. Secretul din dieta Lisei Bonet 

Vedeta are totuși și unele alegeri atipice, când vine vorba de mâncare. Aceasta a dezvăluit faptul că obișnuiește să mănânce unt crud, neprocesat, pentru că în acest fel își menține toate mineralele și vitaminele, pe care în alt e condiții, nu le-ar avea.

5. Face zilnic sport 

Lisa Bonet consideră că sportul este foarte important pentru un corp de invidiat și, tocmai din acest motiv, își face zilnic timp pentru exerciții fizice. 

6. Face yoga

Tot pentru a-și menține mușchii tonifiați, Lisa Bonet a recurs și la yoga. Participă la astfel de ore cel puțin o dată pe săptămână, iar atunci când are timp, chiar și de mai multe ori. Face acest lucru atât pentru corp, cât și pentru mine, potrivit actriței.

7. Nu consumă gluten

Glutenul a fost eliminat complet din dieta Lisei Bonet, dar nu pentru că ar suferi de intoleranță la gluten. Actrița a luat voit această decizie, pentru o dietă cât mai sănătoasă.

8. Face pilates

Pe lângă yoga și exerciții de forță, frumoasa vedetă apelează și la pilates. De obicei, orele de pilates se desfășoară chiar la ea acasă și, spune ea, acest sport a ajutat-o foarte mult la flexibilitate și la îmbunătățirea posturii.

9. Este, în mare parte, vegană

Deși Bonet a avut o perioadă în care a fost strict vegană, acum se clasifică a fi "în mare parte vegană". Ea se străduiește să nu consume carne, dar și alte produse care să-i afecteze sănătatea și condiția fizică.

10. Antrenamentele cardio sunt nelipsite

Antrenamentele cardio fac și ele parte din viața Lisei. Aceasta nu trece niciodată peste zilele de cardio, care sunt esențiale în dieta ei

 

 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: actriță  dietă  lisa bonet  stil de viata sanatos 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel