Cum se menține Vlad Ivaniuc în formă, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Trebuie să vezi câte calorii ai nevoie ca să slăbești”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Vlad Iavaniuc a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a reușit să slăbească 30 de kilograme, dar și cum arată meniul său acum. 

La 30 de ani, Vlad Ivaniuc a decis să își schimbe radical viața. A slăbit 30 de kilograme și și-a schimbat destinul. Lucra ca agent de pază, în ciuda faptului că a terminat Conservatorul. Noua siluetă i-a dat încrederea că își poate urma marele vis, astfel că a îmbrăcat straiele populare și a pășit pe scena muzicală, adunând, acum, colaborări de excepție cu nume mari din folclorul românesc. 

Cum a slăbit artistul 30 de kilograme

Vlad Ivaniuc a fost invitatul Georgianei Ioniță-Toader, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, acolo unde a dezvăluit cum a reușit să slăbească, dar și cum arată meniul său, după ce a ajuns la greutatea dorită. 

„Într-adevăr, nu este ușor și nu recomand tuturor să încerce sau să facă ceea ce fac eu, pentru că nu toți au determinarea necesară. Este vorba de foarte multă muncă, de foarte mult sport, de sacrificiu, pentru că, în timp ce tot orașul este în club, eu stau acasă, îmi pregătesc mesele, mi le pun în caserolă, ca în următoarea zi să am ce să mănânc. Seara mea magică este întotdeauna în bucătărie, dar eu sunt foarte fericit cu lucrul acesta, așa că încurajez pe toată lumea să fie fericiți, pentru asta este cel mai important”, a declarat Vlad Ivaniuc, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cum se menține Vlad Ivaniuc în formă, după ce a slăbit 30 de kilograme

Artistul ne-a mărturisit că își pregătește tot timpul meniul pentru a doua zi, în caserole. Este foarte atent la ceea ce mănâncă și susține că, pe lângă alimentație, consumă foarte multe suplimente, precum pudra și batoanele proteice. 

„Vreau să specific încă din prima că meniul pe care îl am eu este pentru mine și funcționează pentru tipul meu de corp, pentru activitatea mea, pentru vârsta mea și pentru efortul pe care îl depun atunci când fac sport. În acest caz, trebuie să îți calculezi niște macronutrienți, micronutrienți, să vezi câte calorii ai nevoie ca să slăbești. Pe noi nu ne interesează să slăbim tot și să rămânem piele și os. Pe noi ne interesează să ne menținem masa musculară și să ne dezvoltăm masa musculară și să topim grăsimile. Atunci se calculează câte calorii ai nevoie. Eu am făcut toate aceste lucruri, m-am documentat, am căutat pe internet și peste tot, mi-am făcut temele, iar după m-am pus să-mi calculez ce am nevoie, cât am nevoie și cum am nevoie. Dacă ești gurmand, cum sunt eu, cum eram și încă sunt, simți mereu, după ce mănânci, că ai mai mânca ceva, dar nu este voie. Chiar și seara, înainte de somn simți cum stomacul tău vrea mâncare, dar nu este voie să mănânci nimic. Ai voie să mănânci sau să bei o proteină. Eu cred în suplimentațiile pe care le găsim peste tot. Toată lumea știe despre ele. Am cinci sau șase mese pe zi. Având în vedere faptul că eu cred foarte mult în suplimente, în pudrele proteice, în batoanele proteice, eu folosesc foarte mult pudrele proteice și orezul. Asta a fost una dintre rețetele mele din spate, care tuturor oamenilor la care le-am spus că asta e rețeta și ce au voie să mănânce, îmi spuneau că sunt nebun. Acum îi pun să se uite la pozele mele și nu le vine să creadă”, ne-a mai spus artistul. 

Urmărește interviul integral mai jos:


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   kilograme  meniu  vlad ivaniuc 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...