Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a fost externat din spital: „Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu”
Data actualizării:
Data publicării:
Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme de sănătate. 

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a fost internat în spital zilele trecute, din cauza unor probleme de sănătate. S-a pus chiar problema unei operații la inimă, însă, în ultimul moment, medicii au schimbat planul. Artistului i-a fost montat un stent pentru puls și a fost externat din spital. Deși starea sa este stabilă, actorul spune că nu se simte refăcut în totalitate. 


,,Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. e aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz. Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă", a spus actorul pentru Antena Stars.

În urmă cu câteva zile, artistul dezvăluia că problemele de sănătate actuale se trag de la perioada în care a fost infectat cu Covid.


”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. (...) Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul. Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a precizat Arșinel pentru impact.ro.


Alexandru Arșinel, mărturisiri despre transplantul care i-a salvat viața

 

În urmă cu 8 ani, actorul Alexandru Arșinel, pe atunci în vârstă de 74 de ani, a primit o nouă șansă la viață. După o lungă perioadă în care a stat pe lista de așteptare, actorul a avut norocul să i se efectueze transplantul salvator.


Salvarea actorului a venit din partea familiei îndurerate ale unui tânăr de 23 de ani, care s-a sinucis.


''Era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte. Mă rog pentru el zilnic, după cum mă rog şi pentru medicul clujean care a condus echipa de operaţie. Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr aş spune că am luat dorinţa de a trăi. Recunosc, îmi place viaţa. Mă străduiesc să trăiesc atât cât îmi va fi dat, să mă bucur de viaţă, de copii, de nepoţi. Acelora care cred că e uşor să trăieşti la 82 de ani le spun doar atât: vă înşelaţi! Dar vreau să trăiesc ca să-mi însoţesc cât mai mult nepoţii şi soţia şi să mă bucur de prezenţa lor, cât va fi posibil. Mai spun doar atât, soţia mea e paralizată de ani buni, îşi mai mişcă doar mâna dreaptă şi capul. Şi totuşi, vreau să-i fiu alături până la capăt'', a spus actorul pentru Impact.ro.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: arsinel  inima  stent 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel