Cum se simte Narcisa Suciu, la o lună de când a fost operată de urgență: „Toată infecția era răspândită și în sânge” / EXCLUSIV
Data publicării:
Narcisa Suciu a vorbit într-un interviu pentru Spectacola despre cum se simte în prezent, după ce a fost operată de urgență, în urmă cu aproximativ lună.

Narcisa Suciu a trecut printr-o cumpănă foarte dificilă în urmă cu aproximativ o lună, când a fost operată de urgență. Chiar dacă știa că nu are nicio problemă de sănătate, îndrăgita artistă s-a simțit dintr-o dată rău, ajungând imediat pe mâinile medicilor. Acolo, specialiștii au observat faptul că aceasta avea un apendice perforat și că făcuse septicemie, motiv pentru care au decis să o bage pe solistă imediat în operație. În exclusivitate pentru Spectacola, Narcisa Suciu a dezvăluit cum a arătat recuperarea după o astfel de afecțiune, dar și cum se simte în prezent.

„Mă simt bine. Sunt recuperată total. Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: „Nu știu ce fel de corp ai” și nu și-a explicat cum am venit pe picioare, iar recuperarea s-a întâmplat foarte repede. Eu nu am luat antibiotice de 10-15 ani. Eu nu iau niciodată pastile, așa că tot ce mi-au administrat acum a funcționat. Dacă ai sistemul plin de antibiotice, e foarte greu să funcționeze. M-a ajutat foarte mult în recuperare faptul că am avut câinele,  iar eu în fiecare dimineață și seara ies cu el afară, merg kilometri mulți, am fost într-o formă fizică bună și nu am nici alte boli asociate, iar cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparascopică, pentru că dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos, pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului. Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge și clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică, într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate.”, a declarat Narcisa Suciu pentru Spectacola. 

Cum se simte artista în prezent

Chiar dacă a trecut printr-un moment extrem de delicat, care putea să-i pună viața în pericol, starea de sănătate a artistei s-a recuperat destul de repede, după cum chiar aceasta ne-a mărturisit. 

„Eu după operație am stat la terapie intensivă patru ore, după care m-am ridicat și am plecat în camera mea pe picioare, eu fiind totuși în septicemie, iar imediat de ziua următoare m-am ridicat și am plecat pe holurile de acolo, pentru că trebuie să te ridici să te miști. Toată lumea de pe palierul acela se plimbă pe hol. În spital am stat 11 zile, iar când am venit acasă prima zi m-am simțit ok, dar următoarele două zile am fost foarte obosită, puneam capul jos și adormeam. Acum nu mai obosesc, am început să fac mișcare, fac câte opt kilometri pe zi și nu mai obosesc deloc, mi se pare fantastic. Nu-mi vine să cred prin ce am trecut. Trebuie să vorbesc cu un terapeut despre asta, pentru că eu sunt un om sănătos și nu înțeleg. Dar nu are legătură cu sănătatea, apenticul e ceva pe care nu-l poți controla. Dar vreau să vorbesc cu un terapeut, pentru că nu vreau să se adâncească anumite lucruri.”, ne-a mai spus artista.

Care au fost simptomele resimțite de Narcisa Suciu

„Am avut niște dureri în zonă, dar mereu dacă mă durea ceva spuneam că trece, sunt  sănătoasă, am analizele la zi. Am zis că probabil m-am întins aiurea sau ceva și nu am dat atenție. Mai ales că înainte de asta am fost cu soțul meu în excursie la Polul Nord. Am avut într-o zi o durere pe partea dreaptă și am zis că poate e din cauza faptului că am stat prea mult jos, eu nu stau așa mult jos niciodată, iar în ziua aia am condus aproximativ 800 de kilometri și am zis că de aici este, dar cred că și ăla a fost un semn.”, a continuat ea. 

Cât mai stă artista în România

Acum, pentru că fanii sunt curioși să afle când se va întoarce îndrăgita artistă pe scenă, Narcisa Suciu ne-a mai mărturisit și când va avea loc primul spectacol.

„În octombrie am semnat primul contract oficial, dar până atunci s-ar putea să plec în Finlanda și să mă întorc, sper să reușească să vină soțul meu, dar e cam greu cu concediul.”, a conchis Narcisa Suciu.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: narcisa suciu  operație  probleme  stare de sanatate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel