Cum se simte nepotul lui Romică Țociu după ce a înghițit două bile magnetice: "A fost operat de două ori"
Data publicării:
Romică Țociu a dezvăluit care e starea de sănătate a nepotului său, la șapte luni după ce a înghițit două bile magnetice. 

Romică Țociu a trecut prin momente grele, după ce nepoțelul său, în vârstă de trei ani, a înghițit două bile magnetice. Totul s-a întâmplat în urmă cu șapte luni, iar micuțul a fost la un pas să-și piardă viața. 

Acesta a fost operat de urgență, iar acum actorul a dezvăluit care este starea nepotului său. 

Romică Țociu: „A fost operat de două ori”

'Eu eram în SUA când s-a întâmplat. Am reușit să îl punem pe picioare. Nu-mi vine să-l recunosc. Este pe drumul bun. S-a recuperat. Philip are trei ani și jumătate. Aleargă, se joacă cu sora lui, Sofia Ioana, de un an și jumătate… Parcă este alt copil', a mai declarat Romică Țociu pentru FANATIK.

'Nepoțelul nostru este bine! Mă bucur că acum este în cea mai bună formă a lui. A fost operat de două ori, după ce a înghițit două bile magnetice, care i-au făcut foarte mult rău.

Au fost niște complicații mari. A stat în prima operație timp de trei ore. Noroc că i-au făcut ecografie, pentru că, inițial, nu au știut exact ce are… ', a mai declarat actorul.

Ce diagnostic i s-a pus inițial nepotului lui Romică Țociu

Romică Țociu a povestit că medicii au crezut că este vorba despre enterocolită. Ulterior, unul dintre medici a recomandat ca micuțului să i se facă o radiografie, acolo unde au și descoperit cele două bile magnetice pe care le înghițise micuțul și care îi puneau viața în pericol. 

„Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat.

Doctorul Chiriac l-a salvat pe Filip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de trei să stea trei ore jumătate în operație!’, a povestit Romică Țociu, în emisiunea „La Măruță’, de la Pro TV.

Din păcate, nepotul lui Romică Țociu a trebuit să fie operat, pentru că bilele nu au fost eliminate.

„Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari.

Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic‘, a mai spus actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   nepot  operație  romica tociu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”




pixel