Cum se simte Oana Ioniță după cele două operații de menisc: ”Sunt pe tocuri, dar a trebuit să mă sacrific pentru acest eveniment...”
Data publicării:
Oana Ioniță a oferit noi informații despre starea sa de sănătate, după ce a suferit două operații de menisc. 

Oana Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a trecut prin momente delicate, după ce a fost operată de două ori la același picior. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor, de două ori, cu aceeași problemă. Mai precis, meniscul. Acum, Oana Ioniță a fost prezentă în cadrul unui eveniment, acolo unde a dezvăluit și care este starea sa de sănătate. 

Cum se simte Oana Ioniță după cele două operații de menisc

Oana Ioniță a mărturisit că este în continuare în recuperări și nu poate să alerge și să danseze, momentan. Vedeta a recunoscut că îi este foarte greu, însă așteaptă cu nerăbdare momentul în care va putea din nou să facă mișcare. 

 „Am avut, da, am avut două operații pe menisc. Sunt în recuperări. Din păcate nu am voie să alerg deocamdată, sau să dansez. Sunt pe tocuri, dar a trebuit să mă sacrific pentru acest eveniment. Probabil că o să trag zilele viitoare. E greu, dar îmi doresc foarte mult să mă apuc de dans, să alerg și să fiu în formă.”, a declarat Oana Ioniță, pentru Viva!

Care a fost cauza problemelor cu care s-a confruntat Oana Ioniță

Oana Ioniță a fost operată de două ori la același menisc și spune că sursa problemelor ei de sănătate este de natură spirituală. 

„M-am operat de două ori pe același menisc. Se zice că asta are legătură cu partea masculină într-o relație și se spune că ai o problemă în a înainta într-o anumită problemă și te blochezi. Ai niște blocaje', a declarat Oana Ioniță, pentru viva.ro.

Mai mult vedeta susține că nu este o coincidență faptul că s-a confruntat cu aceeași problemă. Cea de a doua operație a fost mai ușoară, totuși, iar recuperarea mai simplă. 

„Da, nu a fost o coincidență să mă operez de două ori. Lucrurile nu se întâmplă în viață din senin, ci se întâmplă cu un motiv anume. La prima operație, s-au intensificat niște probleme mai vechi, pe care le-am avut din cauza sportului pe care îl practic de atâția ani. M-am apucat să fac niște mișcări mai dificile pe genunchi, pe care le făceam înainte, la 20 de ani. Dar pe atunci nu se întâmpla nimic, iar acum m-am accidentat', a mai declarat Oana Ioniță.

Oana Ioniță: 'Cred că orice boală pe care o avem și orice problemă este din cauza…'

„Dau vina pe o situație, pe faptul că sunt și niște lucruri pe care trebuie să le rezolv eu cu mine. Cred că orice boală pe care o avem și orice problemă pe care o avem este din cauza unei probleme personale în subconștient. Este o problemă pe care o avem noi cu noi. Niciun accident nu se întâmplă, dacă nu karma sau soarta nu decide asta. Sunt lucruri pe care le mai organizăm și le mai putem controla și noi, dar cu puterea gândului', a mai mărturisit, pentru viva.ro.

Citește și: Horoscop RUNE pentru luna iulie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești bune pentru toate zodiile

Ce spunea Dana Roba despre prima întâlnire cu soțul ei, Daniel: "Eu am simțit că el va fi..." Bărbatul se află în prezent în arest, după ce a lovit-o pe vedetă cu ciocanul în cap

Ioana Ginghină, confesiuni dureroase după divorțul de Alexandru Papadopol: „A fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   opana ionita  operatii  sănătate 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel