Cum și-a ajutat Andreea Marin tatăl să scape de datorii, după moartea mamei sale: „El mereu calcula și recalcula cum să le plătească”
Data publicării:
Andreea Marin a povestit cum a fost perioada de după moartea mamei sale, care s-a stins într-un accident tragic.

Andreea Marin trecea printr-o suferință fără margini, pe vremea când avea doar nouă ani de zile. Îndrăgita prezentatoare TV avea să-și piardă mama, într-un cumplit accident rutier. Toată familia sa se afla în mașină în timpul incidentului tragic, însă, din nefericire, viața celei care i-a dat viața nu a putut să fie în niciun fel salvată. Astfel, „Zâna Surprizelor” își amintește cum, imediat după deces, au început să vină și mari probleme financiare asupra tatălui său, care încerca din greu să susțină casa, dar să acopere și datoriile. Astfel, într-o zi, aceasta spune că i-a citit pe furiș agenda, unde bărbatul își nota toate cheltuielile, când a luat și o decizie radicală, pentru a-l ajuta. Ea, sora, dar și fratele său au decis să renunțe la a mai consuma înghețată, până la vârsta de 18 ani. 

„Eu am avut problemele acestea financiare încă de atunci, din copilărie, de la pierderea mamei. Tata în fiecare zi se retrăgea într-o cămăruță și încuia ușa. Noi, fetele, ne uitam pe gaura cheii. Eram curioase ce face în fiecare zi.

Stătea un timp acolo și nota, scria, scria și scria. Într-o zi am furat cheia și am intrat în lipsa lui și ne-am uitat în biroul lui și am găsit acea agendă. De fapt, era o agendă în care el mereu calcula și recalcula pe termen lung, pe luni, pe ani cum să își plătească datoriile. Din acel moment, noi am decis să alegem lucrul care este cel mai important pentru noi și să renunțăm la el. Am ales înghețata. Ne-am dat seama că noi îi cerem prea multă înghețată tatălui nostru și cu siguranță de la înghețata aia el nu poate să pună bani deoparte și să plătească ce avea. Așa credeam noi și până la 18 ani nu am mai mâncat înghețată”, a povestit Andreea Marin, potrivit viva.

Citește și: Andreea Marin, meniu de dietă pentru întreaga zi. Cum se menține vedeta în formă, după ce a slăbit 15 kilograme

Ce își amintește Andreea Marin despre mama sa

Chiar dacă mama i-a fost aproape prea puțin timp din viață, Andreea Marin a reușit totuși să-și facă cele mai frumoase amintiri cu cea care i-a dat viață. Astfel, vedeta își amintește cum aceasta avea un chef de viață de-a dreptul molipsitor, iar întotdeauna era cu zâmbetul pe bune. Mai mult, femeia adora poezia și nu doar că obișnuia să citească versuri, dar și compunea adesea. 

„Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori.

Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică.

Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică. Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp.” , a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Alimentele care nu lipsesc de pe masa Andreei Marin. Ele au ajutat-o să slăbească 14 kilograme în doar patru luni


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  datorii  mama  moarte  parinti 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...