Cum și-a ales Mirela Vaida bona pentru copii. Adriana Bahmuțeanu a sfătuit-o pe vedetă: ”Era important să fie din...
Data publicării:
Mirela Vaida a vorbit despre cum se descurcă în creșterea celor trei copii și cine îi oferă ajutor.

Mirela Vaida are una dintre cele mai frumoase familii din sowbiz-ul românesc, mândrindu-se cu o căsnicie care s-a menținut departe de scandaluri în tot acest timp și cu trei copii superbi. Totuși, faptul că are o meserie atât de solicitantă nu îi mai permite vedetei să se ocupe necondiționat de micuții familiei și a determinat-o să caute ajutor. Potrivit impact.rola sfatul Adrianei Bahmuțeanu, celebra prezentatoare de la Acces Direct s-a decis să caute bonă chiar în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Această metodă a funcționat foarte bine, spune vedeta, care a primit extrem de multe oferte și recomandări.

„Și mi-au scris o grămadă pe Facebook. Mi-au trimis CV-uri, poze, recomandări și, dintre toate, una singură mi-a atras atenția. (…) Gata! Hai că o sunăm și să ne întâlnim. Și de atunci au trecut 6 ani”, a declarat Mirela Vaida, pentru sursa citată anterior.

Cât timp își petrece bona în casa Mirelei Vaida

După lungi căutări, Mirela Vaida a găsit în sfârșit persoana potrivită în grija căreia să-și poată lăsa copiii. Aceasta spune cu mândrie că este tot moldoveancă și locuiește în casa lor de luni până joi.

„Avem o bonă semi-internă, pentru că în weekend-uri pleacă la casa ei. Deci la noi stă de luni până joi. E moldoveancă din Fălticeni. Era important să fie din aceeași țărână ca să vorbim aceeași limbă”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, prima reacție după ce Emily Burghelea a numit-o „falsă și duplicitară”

De ce soacra Mirelei Vaida nu o ajută pe aceasta în creșterea copiilor

Potrivit sursei citate, după ce devenise mamă pentru a treia oară, Mirela Vaida a primit ajutor în creșterea celor mici de la soacra ei, care s-a mutat de la Cluj pentru o scurtă perioadă de timp. Vedeta, împreună cu soțul ei, au decis ulterior că cel mai bine pentru femeia vârstnică este să se reîntoarcă în casa ei, acolo unde are tot confortul necesar pentru a trăi cât mai liniștită această perioadă.

„Abia se pensionase din învățământ, voia liniștea ei, îi era dor de oraș, noi ne-am mutat la Snagov între niște drumuri de țară și nu auzeai decât un avion care mai trecea dinspre Băneasa din când în când.

Și atunci am convenit cu toții că e fain să avem o bunică la Cluj la care să mergem. A fost fericită că e orașul în care s-a născut, are casa plină cu amintiri acolo, și-a luat cățel”, a povestit Mirela Vaida.

Atacatoarea Mirelei Vaida a fost condamnată. Ce sentință a primit din partea judecătorilor

Mirela Vaida își mai dorește două gemene

Faptul că a devenit mamă pentru prima dată după vârsta de 30 de ani a întristat-o destul de tare pe vedetă la vremea aceea. Totuși, după ce a apărut primul copil în viața cuplului celebru, aceștia au tot continuat să-și mărească familia. De mai multe ori însă în ultima vreme, vedeta de la Antena 1 și-a exprimat dorința de a face și al treilea copil sau, în cel mai norocos caz, să facă chiar gemene.

"Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți. Și doctorița mea mi-a spus că dacă trec de 35 de ani, să facem fertilizare in vitro, că e mai greu după, șansele scad cu fiecare an după 30, nu mai ai aceleași rezerve. Și uite așa m-am rugat la Dumnezeu, cu credință, cu speranță. Și am rămas însărcinată cu Carla și vreau să zic că a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu pierdusem două sarcini, am zis că nu mai spun până nu e mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut natural, la 33 de ani. Am alăptat un an de zile. În pauzele de publicitate, soțul îmi aducea copilul la alăptat. După ce ți-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face. Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai..aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele.", a spus Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

Poale-n brâu moldovenești cu brânză. Rețeta Mirelei Vaida

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  familie  mirela vaida 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel