Cum și-a cunoscut Daniel Onoriu soția: ”Ca în filme”. Povestea de dragoste neștiută dintre cei doi
Data publicării:
Daniel Onoriu a dezvăluit cum și-a cunoscut soția și după cât timp a ajuns cu Isabela în fața altarului.

Daniel Onoriu și soția sa, Isabela, au trecut prin cea mai mare încercare a relației lor, după ce fostul pilot de curse a stat în comă 55 de zile, din cauza unei operații eșuate de micșorare a stomacului. Dragostea dintre cei doi este atât de mare, încât partenera acestuia a stat neîncetat lângă spitalul în care Daniel Onoriu a fost internat pentru aproximativ 100 de zile. Acum, sportivul este încă în recuperare și începe să se simtă din ce în ce mai bine, chiar dacă medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire la început. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Daniel Onoriu a dezvăluit și cum s-a cunoscut cu Isabela, femeia care i-a fost alături în cea mai grea perioadă din viață.

"Noi suntem împreună cam de șase ani. Am agățat-o pe Facebook, am văzut-o, am leșinat, nu mai puteam. Cu vrăjeala, ce faci, ești cea mai frumoasă femeie din lume, nu știu ce și gata, am vrăjit cu ea cam o săptămână. Înainte să mă văd cu ea, m-am văzut cu una care m-a și țepuit cu vreo 86.000 de euro și îi trimit poze: mâine mă văd cu ea și o iau de nevastă. M-am văzut cu ea, mă frate, s-a urcat în mașină și am leșinat. Nu se poate, ca în filme. Ne-am dus la un restaurant, ne-am întâlnit cu fata aia și după două săptămâni mi-a devenit soție.", a povestit Daniel Onoriu la Xtra Night Show.

Isabela Onoriu, informații CUTREMURĂTOARE despre operația soțului ei: ”A fost măcelărit”

Daniel Onoriu a mai trecut printr-o cumpănă în 2006

Chiar dacă a mai trecut printr-un moment dificil și în 2006, fostul pilot de curse își păstrează optimismul și este încrezător în viitor.

„După atât de multă suferință sunt optimist până la Dumnezeu și înapoi. Am mai stat în 2006 9 zile în comă, am avut un accident pe stradă, aproape că m-a ucis un preot, mi-au scos splina atunci, laba piciorului era invers, am avut băgate două tije.”, a continuat acesta.

Ce spune Isabela Onoriu despre tragedia prin care a trecut soțul ei

În urmă cu puțin timp, soția lui Daniel Onoriu a scos la iveală detalii neștiute despre tragedia care i-a schimbat complet viața partenerului ei. Aceasta povestea în cadrul unei emisiuni faptul că, deși bărbatul a plecat pe propriile picioare de la clinica din Turcia, la scurt timp, ajuns acasă, a început tot calvarul.

”Ca mulți alții care s-au operat, am crezut că și el se va opera și totul va decurge normal. De dragul lui am acceptat, pentru că știam că nu poate slăbi altfel. Ne-am dus la control, am stabilit operația. Medicul ne-a dat toate asigurările că totul va fi ok. Nu i s-a făcut niciun consult postoperator, dacă i se făcea, vedea greșeala, pentru că este o greșeală a medicului. La patru zile după operație a leșinat și de aici a început calvarul. 55 de zile în comă și 104 zile de terapie, recuperare și nici acum nu este recuperat complet. Nici nu am putut să stau în casă zilele alea, m-am mutat la socrii mei. Intram în casă și vedem că totul legat de el și auzeam de la medici că nu este vreo șansă ca el să supraviețuiască. Lui i-au dat după operație 3 zile de supraviețuit.”, a mărturisit soția lui Daniel Onoriu în cadrul emisiunii ”La Măruță” de pe Pro TV.

Cum l-au transformat problemele de sănătate pe Daniel Onoriu. Fostul pilot de curse a îmbătrânit prematur


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cunoscut  daniel onoriu  sotie  stare de sanatate 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel