Cum și-a descoperit Florentina Opriș pasiunea pentru sport: „Mama ne-a insuflat această dorință. E foarte riguroasă cu tot ce face” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Florentina Opriș a făcut dezvăluiri neștiute din copilăria sa, dar și de la începutul carierei.

Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, Florentina Opriș a dezvăluit cum și-a descoperit această pasiune pentru sport și pentru un stil de viață sănătos și ce rol au avut părinții săi în acest proces. Astfel, se pare că mama a fost cea care a ghidat-o încă de la o vârstă fragedă către diferitele sporturi și tot ea a fost și cea care i-a insuflat cele mai corecte principii, când vine vorba de alimentația sănătoasă. Astfel, dacă totul a început ca o pasiune, îm 1989 Florentina Opriș avea să-și deschidă și primul centru de fitness din România. 

„Mama încă de când eram mică avea modul ăsta al ei de a se juca cu noi, de la tenis, până la fotbal, ea arată foarte bine și acum, la 83 de ani. Ea ne-a insuflat această dorință către sport și un stil de viață sănătos, ne spunea să mâncăm fructe, să avem grijă cum dormim, e foarte riguroasă cu tot ce face, iar tata mi-a insuflat dorința de a mă preocupa mai mult de plante. El tot timpul avea ceaiurile pe care ni le prepara, aveam aloe vera în casă, iar dacă ne tăiam, puneam aloe, el m-a dus în direcția asta. Dorința de a face sport a fost de mică, am început să fac sport de performanță de copil și, ulterior, mi-am dat seama cât este de important. La 20 de ani mi-am deschis primul centru de fitness din România, pentru mine era o bucurie imensă să fac mișcare, nu m-am gândit să fac o meserie din asta. Asta se întâmpla în 1989.”, a declarat Florentina Opris, în cadrul emisiunii Oracolul Vedelor de la Spectacola și DC News. 

Citește și: Obiceiul care o ajută pe Florentina Opriș să se mențină în formă: „Fac asta de când sunt copil” / VIDEO

„Oamenii vor fi din ce în ce mai mult preocupați de asta”

Dacă pe vremea aceea, când abia își începea activitatea în acest domeniu, oamenii nu erau extrem de receptivi, acum, Florentina Opriș vede o creștere semnificativă a interesului pentru un stil de viață cât mai sănătos. 

„A fost o joacă la început, o joacă care a prins contur și a început să crească cât mai mult dorința de a spune oamenilor despre asta și de a-i influența să facă ceva pentru ei și pentru starea lor de bine. Dorința mea a fost să dăruiesc ceva oamenilor, din ceea ce înțelesesem eu. Rămân de multe ori surprinsă când, persoane care sunt acum mature, îmi spun că atunci când eram mic tu m-ai influențat să fac mișcare. Mă minunez și eu și cred că oamenii vor fi din ce în ce mai mult preocupați de asta. Fiecare trebuie să-și ia informația corectă. Să dai din experiența ta e un lucru extraordinar. Nu trebuie însă să te transformi într-un atotștiutor, dar încerc să dau informații corecte, pe care le experimentez mereu pe mine. Și rețetele, programul de dietă, mai întâi le experimentez pe mine. Mie fastingul nu mi se potrivește, pentru că eu sunt adepta celor 3 mese pe zi și gustări, dacă se poate, metabolismul meu așa funcționează.”, ne mai spune ea. 

VEZI și: Florentina Opriș, sfaturi și trucuri pentru o viață sănătoasă / Oracolul Vedetelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel