Cum și-a început iubita lui Vlad Gherman cariera în actorie: „M-am angajat prima dată la 17 ani”
Data publicării:
Oana Moșneagu a vorbit despre dorința pe care a avut-o, întotdeauna, de a urma cariera de actriță

Oana Moșenagu, iubita lui Vlad Gherman, a povestit despre începuturile carierei sale. Aceasta spune că de mică și-a dorit să urmeze această meserie, iar succesul nu a venit ușor.

„M-am angajat prima dată la 17 ani, am avut nevoia unei independențe cât de mică și m-am lovit de perioade în care situația financiară era una dificilă, mai ales între momentul demisiei din multinaționala la care lucram și admiterea la UNATC. Și știam că, într-un caz extrem, pot să apelez la ei mei, dar evitam pe cât posibil să le cer ajutorul”, a spus actrița, potrivit ego.

"Părinții au zis să îmi găsesc o meserie care să-mi garanteze viitorul"

Părinții nu au susținut-o să urmeze această carieră, spune actrița, pentru că aveau aceeași părere pe care o au majoritatea oamenilor, despre această meserie și, anume, să-și găsească ceva stabil, din care să poată trăi sigur, toată viața.

„Oficial, drumul meu a început odată cu admiterea la UNATC, la 25 de ani. Practic, primii pași au fost castingurile pentru amatori la care am mers până la vârsta asta. Și, printre ele, au fost și cele pentru reclame. Cam din reclame m-am întreținut la facultate. Reușeam să îmi fac banii, să merg și la cursuri și la repetiții.

Părinții mei au spus ce ar spune mare parte dintre părinți. Să îmi găsesc o meserie, care să îmi garanteze un viitor financiar și o stabilitate. Dar ăsta e rolul părinților, să te îndrume. Și e esențial, zic eu, să știe când să accepte că nu ai urmat calea către care te-au îndrumat ei și să înceapă să te susțină pe drumul ales de tine. Și ai mei mă susțin în acest moment”, a mai spus Oana.

Ce părere are Oana Moșneagu despre această meserie

„Dacă mă uit la unii colegi de generație, răspunsul e „nu”, nu se pot descurca. Și, drept dovadă, după absolvire, s-au angajat într-un domeniu oarecare, ca să poată supraviețui. Dacă mă uit la alții, se poate trăi, și încă bine. Nu există un răspuns general valabil, zic eu. Mai ales că e greu să fixezi în timp un „început” de drum comun pentru toți cei din breaslă.

Sunt mulți actori care își au începutul în liceul, într-o trupă de amatori. Alții îl au când ies pe poarta UNATC-ului sau la primul lor proiect important. Și alții, mai puțin norocoși, nu apucă să aibă un început”, a completat tânăra.

Serialul "Adela" i-a adus faima actriței

Serialul "Adela", de pe Antena 1, este locul în care Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au întâlnit și s-au îndrăgostit reciproc. Tot acest serial reprezintă și cea mai mare realizare profesională a actriței, până acum.

„Adela” este cel mai mare proiect în care am fost implicată până acum. Cer sfaturi și păreri, dar mă îndrept către Anca Sigartău de cele mai multe ori. Și, în general, încerc să «fur» meserie de la actorii din jurul meu.", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  Adela  oana mosneagu  relatie  serial  Vlad Gherman 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel