Cum și unde acționezi cu Marte în Pești până pe 25 mai. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent
„Cu Marte în Pești nu știm adevărul, mușcăm din poveste, dar nu știm ce e în spate, nu știm să gestionăm o situație – cum este chiar aceasta cu războiul”. La nivel mondial e haos, confuzie – pentru că acestea sunt armele folosite în ultima perioadă – haosul, confuzia și manipularea. Avem un „război hibrid”, ne spune din nou Daniela Simulescu. Astrologul ne recomandă să avem grijă de sănătatea noastră fizică și mintală. 

 
Marte simbolizează luptătorul, războinicul, cel care ne duce cu gândul la impulsivitate, grabă, ciocnire, rupere. Marte reprezintă, totodată, și energia masculină. Atunci când vrem să cunoaștem un bărbat, mai mult decât zodia sa contează să știm unde îl are pe Marte pentru că abia atunci vom înțelege modul său de a acționa.

Pe de altă parte, Peștii, ultimul semn al zodiacului, vorbesc despre milă, compasiune, vindecare spirituală, empatie, dar și dependență, iluzie și haos. Așadar, vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Propagăm imagini despre care nu știm nimic, până la urmă. Nu putem salva pe nimeni, nu putem schimba pe nimeni, fiecare trebuie să vrea să se salveze pe sine însuși mai întâi și mai apoi să vrea să fie salvat.

Pe de altă parte, ne aflăm în fața unei perioade excelente pentru întreaga zonă artistică: scris, cinematografie, pictură – tot ce este vizual va căpăta note profund realiste. Folosiți-l, așadar, pe Marte în Pesti până pe 25 mai pentru a face ceva artistic, pentru a vă explora latura creativă și spiritualitatea.

Previziuni cu Marte în Berbec până pe 25 mai:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Acționează în zona sănătății tale și ocupă-te de echilibrul minte, trup și suflet. 

Taur/ Ascendent în Taur

Tu nu știi unde să acționezi, e destul de multă confuzie pentru tine, mai ales legat de planurile pentru viitorul apropiat. Respiră, ia o pauză. Lucrurile se vor clarifica până la urmă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Nu știi exact ce să faci în legătură cu șefii, cu superiorii, așa că mai bine nu face nimic. Acceptă că și ei sunt oameni și că e omenește să greșești.

Rac/ Ascendent în Rac

Până pe 25 mai ar trebui neapărat să faci o călătorie (poate fi și una de ordin spiritual). Te va ajuta mult în dezvoltarea ta pe termen lung orice studiu început acum. 

Leu/ Ascendent în Leu

Renunță la control, lipsa acțiunii e, de fapt, cea mai bună acțiune până pe 25 mai. Lasă-te purtat de val, renunță la frâie. O să treacă. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 16 mai, 15:43

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."