Cum va afecta Luna Plină în Berbec fiecare semn zodiacal în această săptămână
Data actualizării:
Data publicării:
Ne îndreptăm spre o Lună Plină în Berbec, care este un tranzit foarte puternic și, având în vedere că aceasta cade la mijlocul săptămânii, ar trebui să vedem o diferență între prima jumătate a săptămânii și a doua jumătate. Aici, din nou, vom avea de-a face cu percepția. Dacă vom atinge un obiectiv, îl vom vedea ca pe o victorie? Sau va fi doar o altă neplăcere până când va veni ceva mai bun?

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)


În loc să mergi pe mâna a ceea ce funcționează pentru tine, s-ar putea să decizi că aceasta este săptămâna în care îți asumi o șansă în ceva riscant. Unii ar putea să te numească nebună pentru alegerea ta, dar nu ești aici pentru a trăi conform așteptărilor altcuiva cu privire la ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să faci. Un sentiment de autonomie completă te însoțește în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Vei acționa conform propriei judecăți și nu îți va păsa dacă vei reuși. Ai luat o decizie. Asta este ceea ce contează aici.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta, 25 septembrie - 1 octombrie 2023, te are în recuperare după o experiență traumatizantă. Partea bună este că a trecut. Nu mai ești în mijlocul ei, dar știi că trebuie să-ți asculți corpul în astfel de situații. Chiar acum, corpul tău îți spune să te retragi și să te retragi. Acest lucru poate părea doar că vă luați un somn suplimentar sau o zi liberă. Nu este nimic prea gigantic, dar atunci când ai nevoie, îți acorzi ceea ce ai nevoie.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Ai trecut printr-o perioadă bună în aceste zile, Gemeni, și se pare că norocul tău continuă, cel puțin pentru încă o vreme. În săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023, vei vedea că trebuie să ai mai multă încredere în instinctele tale, deoarece ești în centrul atenției în aceste zile. Acest tip de încredere în tine însuți te va conduce spre ceva nou și vei fi încântat să știi că toate aceste noutăți îți sunt disponibile. Da, meriți să fii încântat! Dacă "o singură viață de trăit" este motto-ul tău, fără îndoială că profiți la maxim de ea în această săptămână.

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta, Racule, tu iei deciziile și, Doamne, aceste decizii trebuiau să fie luate. Se pare că a existat o situație în viața ta care a fost neglijată și abia în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023, tu sau oricine altcineva, de altfel, pare să observe că aceasta necesită atenție, pronto. Vei sări în sus și vei fi cel care salvează ziua, iar decizia ta de judecată va fi exact ceea ce este necesar pentru a provoca un impuls și un progres. Gata cu lenevirea. S-a pornit.

Leu 
(23 iulie - 22 august)


Întârzierile te fac să te întrebi dacă ai răbdare să înduri, dar când îți compari viața cu cea a unor persoane pe care le cunoști, îți dai seama că este în regulă să nu obții ceea ce vrei în secunda în care îți dorești. Săptămâna aceasta te face să îți echilibrezi temperamentul, iar pe măsură ce Luna Plină vine și pleacă, vei observa că și tu treci de la o stare de frustrare la pace interioară și mulțumire. Deși compararea vieții tale cu cea a altora nu este întotdeauna recomandată, îți vei da seama că, în perioada 25 septembrie - 1 octombrie 2023, o duci destul de bine.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te face să te îngrijorezi de ... NIMIC. Ești rece, încrezătoare și gata să renunți la tot ceea ce te preocupă. Simți că ești în sfârșit în echilibru cu universul și, între muncă și viața ta amoroasă, nu ai de ce să te plângi. Vedeți viitorul și este luminos, iar pe măsură ce Luna Plină vine și pleacă, simțiți că nu mai aveți nimic altceva de așteptat decât pace, liniște și câteva momente bune înainte. Nu e prea rău!

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Știi cum este să fii persoana la care toată lumea apelează pentru sfaturi și iubire și, ei bine, ești din nou la bătaie în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Are sens, de asemenea, pentru că ai o Lună Plină în semnul tău zodiacal în această săptămână, iar asta îți dă acel plus care te face să pari a fi oracolul "atotștiutor". Ei bine, într-un fel, ești. Te pricepi la sfaturi și îi ajuți pe cei care au nevoie. Nu refuzi pe nimeni în această perioadă. Toți sunt bineveniți în lumea ta.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Așteptați-vă la vremuri nebunești, deoarece banii vor fi cheltuiți și se vor petrece momente distractive în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Este doar "una dintre acele săptămâni" pentru tine, Scorpionule, deoarece te bucuri de viață mai degrabă decât să aștepți "momentul potrivit" pentru a experimenta tot ceea ce este acolo. Tu faci acel moment 'chiar acum' și în această săptămână ai experimentat o mulțime de momente 'chiar acum'. Prietenii ți se vor alătura, asta e sigur. Așteaptă-te la multe evenimente sociale.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)


În timp ce restul lumii se dezlănțuie planificându-și activitățile distractive, tu ești cu ochii pe premiu. Ești complet dedicat scopului tău, care este privat și personal. Știi ce faci și, cu puterea Lunii pline de partea ta, simți că viziunea ta perfectă de Săgetător este aproape completă. Atunci, țintește, țintește și trage. Tu ești Arcașul și îți stabilești obiectivul pe destinul tău. Este al tău să îl cunoști și să îl atingi. Viziunea ta este ÎN PUNCT în această săptămână, 25 septembrie - 1 octombrie 2023.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să nu simți că totul este la locul lui în această săptămână, dar vei face ceva neobișnuit în perioada 25 septembrie - 1 octombrie 2023; pur și simplu te vei lăsa dus. Așa este. În timp ce îți place ideea de perfecționism, vei realiza că atât de multe lucruri din viața ta sunt imperfecte... dar minunate și, pentru prima dată după săptămâni, te vei lăsa să te topești în realitatea care este viața ta. Până la urmă, nu este atât de rău, nu-i așa, Capricorn?

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Ei bine, este timpul să te miști. Ți-ai dat seama că ai petrecut prea mult timp analizând micile detalii și că, dacă nu te miști repede, va părea că ești incapabil să mergi mai departe. Frica de viitor a fost întotdeauna mare la tine, Vărsătorule, dar în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023, vei înțelege: trebuie să mergi mai departe. Trebuie să-ți asumi această șansă și să fii suficient de curajos pentru a ieși din această rutină. Fă-o.


Pești 
(19 februarie - 20 martie)


Oportunitatea bate la ușă în această săptămână, 25 septembrie - 1 octombrie 2023, iar tu ești acolo, deși confuz, de bruscarea ei. S-ar putea să nu știi ce să faci în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023, deoarece nu plănuiseși să profiți de această mare oportunitate atât de repede. Mercur te face să te miști într-un ritm alert și, deși, de obicei, este ceva ce poți gestiona bine, ești totuși derutat de intensitatea lucrurilor. Ești presat să simți că vei pierde ceva dacă nu răspunzi. Ghiciți ce? O veți face, așa că acționați acum.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  luna plina  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...