Cum va afecta Luna Plină în Berbec fiecare semn zodiacal în această săptămână
Data actualizării:
Data publicării:
Ne îndreptăm spre o Lună Plină în Berbec, care este un tranzit foarte puternic și, având în vedere că aceasta cade la mijlocul săptămânii, ar trebui să vedem o diferență între prima jumătate a săptămânii și a doua jumătate. Aici, din nou, vom avea de-a face cu percepția. Dacă vom atinge un obiectiv, îl vom vedea ca pe o victorie? Sau va fi doar o altă neplăcere până când va veni ceva mai bun?

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)


În loc să mergi pe mâna a ceea ce funcționează pentru tine, s-ar putea să decizi că aceasta este săptămâna în care îți asumi o șansă în ceva riscant. Unii ar putea să te numească nebună pentru alegerea ta, dar nu ești aici pentru a trăi conform așteptărilor altcuiva cu privire la ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să faci. Un sentiment de autonomie completă te însoțește în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Vei acționa conform propriei judecăți și nu îți va păsa dacă vei reuși. Ai luat o decizie. Asta este ceea ce contează aici.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta, 25 septembrie - 1 octombrie 2023, te are în recuperare după o experiență traumatizantă. Partea bună este că a trecut. Nu mai ești în mijlocul ei, dar știi că trebuie să-ți asculți corpul în astfel de situații. Chiar acum, corpul tău îți spune să te retragi și să te retragi. Acest lucru poate părea doar că vă luați un somn suplimentar sau o zi liberă. Nu este nimic prea gigantic, dar atunci când ai nevoie, îți acorzi ceea ce ai nevoie.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Ai trecut printr-o perioadă bună în aceste zile, Gemeni, și se pare că norocul tău continuă, cel puțin pentru încă o vreme. În săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023, vei vedea că trebuie să ai mai multă încredere în instinctele tale, deoarece ești în centrul atenției în aceste zile. Acest tip de încredere în tine însuți te va conduce spre ceva nou și vei fi încântat să știi că toate aceste noutăți îți sunt disponibile. Da, meriți să fii încântat! Dacă "o singură viață de trăit" este motto-ul tău, fără îndoială că profiți la maxim de ea în această săptămână.

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta, Racule, tu iei deciziile și, Doamne, aceste decizii trebuiau să fie luate. Se pare că a existat o situație în viața ta care a fost neglijată și abia în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023, tu sau oricine altcineva, de altfel, pare să observe că aceasta necesită atenție, pronto. Vei sări în sus și vei fi cel care salvează ziua, iar decizia ta de judecată va fi exact ceea ce este necesar pentru a provoca un impuls și un progres. Gata cu lenevirea. S-a pornit.

Leu 
(23 iulie - 22 august)


Întârzierile te fac să te întrebi dacă ai răbdare să înduri, dar când îți compari viața cu cea a unor persoane pe care le cunoști, îți dai seama că este în regulă să nu obții ceea ce vrei în secunda în care îți dorești. Săptămâna aceasta te face să îți echilibrezi temperamentul, iar pe măsură ce Luna Plină vine și pleacă, vei observa că și tu treci de la o stare de frustrare la pace interioară și mulțumire. Deși compararea vieții tale cu cea a altora nu este întotdeauna recomandată, îți vei da seama că, în perioada 25 septembrie - 1 octombrie 2023, o duci destul de bine.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te face să te îngrijorezi de ... NIMIC. Ești rece, încrezătoare și gata să renunți la tot ceea ce te preocupă. Simți că ești în sfârșit în echilibru cu universul și, între muncă și viața ta amoroasă, nu ai de ce să te plângi. Vedeți viitorul și este luminos, iar pe măsură ce Luna Plină vine și pleacă, simțiți că nu mai aveți nimic altceva de așteptat decât pace, liniște și câteva momente bune înainte. Nu e prea rău!

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Știi cum este să fii persoana la care toată lumea apelează pentru sfaturi și iubire și, ei bine, ești din nou la bătaie în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Are sens, de asemenea, pentru că ai o Lună Plină în semnul tău zodiacal în această săptămână, iar asta îți dă acel plus care te face să pari a fi oracolul "atotștiutor". Ei bine, într-un fel, ești. Te pricepi la sfaturi și îi ajuți pe cei care au nevoie. Nu refuzi pe nimeni în această perioadă. Toți sunt bineveniți în lumea ta.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Așteptați-vă la vremuri nebunești, deoarece banii vor fi cheltuiți și se vor petrece momente distractive în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Este doar "una dintre acele săptămâni" pentru tine, Scorpionule, deoarece te bucuri de viață mai degrabă decât să aștepți "momentul potrivit" pentru a experimenta tot ceea ce este acolo. Tu faci acel moment 'chiar acum' și în această săptămână ai experimentat o mulțime de momente 'chiar acum'. Prietenii ți se vor alătura, asta e sigur. Așteaptă-te la multe evenimente sociale.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)


În timp ce restul lumii se dezlănțuie planificându-și activitățile distractive, tu ești cu ochii pe premiu. Ești complet dedicat scopului tău, care este privat și personal. Știi ce faci și, cu puterea Lunii pline de partea ta, simți că viziunea ta perfectă de Săgetător este aproape completă. Atunci, țintește, țintește și trage. Tu ești Arcașul și îți stabilești obiectivul pe destinul tău. Este al tău să îl cunoști și să îl atingi. Viziunea ta este ÎN PUNCT în această săptămână, 25 septembrie - 1 octombrie 2023.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să nu simți că totul este la locul lui în această săptămână, dar vei face ceva neobișnuit în perioada 25 septembrie - 1 octombrie 2023; pur și simplu te vei lăsa dus. Așa este. În timp ce îți place ideea de perfecționism, vei realiza că atât de multe lucruri din viața ta sunt imperfecte... dar minunate și, pentru prima dată după săptămâni, te vei lăsa să te topești în realitatea care este viața ta. Până la urmă, nu este atât de rău, nu-i așa, Capricorn?

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Ei bine, este timpul să te miști. Ți-ai dat seama că ai petrecut prea mult timp analizând micile detalii și că, dacă nu te miști repede, va părea că ești incapabil să mergi mai departe. Frica de viitor a fost întotdeauna mare la tine, Vărsătorule, dar în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023, vei înțelege: trebuie să mergi mai departe. Trebuie să-ți asumi această șansă și să fii suficient de curajos pentru a ieși din această rutină. Fă-o.


Pești 
(19 februarie - 20 martie)


Oportunitatea bate la ușă în această săptămână, 25 septembrie - 1 octombrie 2023, iar tu ești acolo, deși confuz, de bruscarea ei. S-ar putea să nu știi ce să faci în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie 2023, deoarece nu plănuiseși să profiți de această mare oportunitate atât de repede. Mercur te face să te miști într-un ritm alert și, deși, de obicei, este ceva ce poți gestiona bine, ești totuși derutat de intensitatea lucrurilor. Ești presat să simți că vei pierde ceva dacă nu răspunzi. Ghiciți ce? O veți face, așa că acționați acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  luna plina  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel