Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți
Data publicării:
Busu a spus la ce temperaturi să ne așteptăm zilele următoare.

În cadrul emisiunii „La Măruță” de pe Pro TV, Busu a anunțat prognoza meteo pentru următoarele patru zile în întreaga țară. În această perioadă, vremea va fi caracterizată de variații semnificative, cu ploi și temperaturi scăzute la început, urmate de o încălzire treptată a temperaturii spre începutul săptămânii viitoare. „Weekendul acesta nu este chiar grozav, pentru că vin ploi destul de serioase”, a spus Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Sâmbătă

Vremea va fi instabilă, cu cer în mare parte acoperit de nori și averse puternice după-amiază și pe timpul nopții în Moldova, Muntenia și sud-estul Transilvaniei. Se vor înregistra cantități de apă semnificative, de până la 20-30 de litri pe metru pătrat, care, în anumite zone, pot ajunge la 40-50 de litri. Ploile vor fi torențiale, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 28 de grade Celsius, valori destul de ridicate pentru această perioadă a lunii octombrie.

„Sâmbătă, vremea este instabilă, cer cu înnorări foarte serioase, mai ales după-masa și noaptea în Moldova, în cea mai mare parte a Munteniei, în sud-estul Transilvaniei vor fi averse foarte serioase, zdravene, însemnate cantitativ. În intervale scurte sau prin acumulare vor cădea cantități de 20-30 de litri pe metru pătrat. Nu este enorm, dar dacă plouă între 4 și 8 ore, asta înseamnă mult. Pe lună ar trebui să cadă vreo 40-60 de litri. Deci dacă eu anunț 30 de litri în 8 ore, asta nu este grozav, mai ales că izolat pot să fie 40-50 de litri pe metru pătrat, problema este că e în timp scurt. Ploile sunt torențiale, cu descărcări electrice, pot să fie și intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi între 17 și 28 de grade. Foarte mari temperaturile pentru o zi de octombrie!”, a spus Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Duminică

În jumătatea estică a țării, vremea rămâne instabilă, cu înnorări în Moldova, Dobrogea, Muntenia și Transilvania, iar izolat vor apărea averse. Temperaturile maxime vor scădea ușor, situându-se între 16 și 22 de grade Celsius.

„Vom avea instabilitate pe jumătatea estică a țării, înnorări în Moldova, Dobrogea, Muntenia și Transilvania, izolat o să fie și în rest. Cantitățile de apă vor fi însemnate, dar nu pe suprafețe mari. Pot fi descărcări electrice, vântul nu mai bate foarte tare. Vor fi ceva intensificări în sud-est și probabil și în sudul și estul țării. Temperaturile maxime scad. Ajung de la 16 la 22 de grade. Nu mai avem temperaturi exagerat de mari”, a declarat Busu.

Luni

Vremea va continua să fie răcoroasă, cu temperaturi sub media perioadei, între 15 și 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar înnorările vor persista în unele zone. Vor mai apărea ploi slabe, dar fără cantități semnificative.

„Temperaturile vor fi sub normalul perioadei, între 15 și 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări. Poate să mai plouă, dar slab. Nu mai avem ploi serioase”, a precizat Busu.

Marți

Marți, vremea va fi în general frumoasă în toată țara, cu o creștere a temperaturilor până la valori cuprinse între 19 și 24 de grade Celsius.

„Vremea va fi în general frumoasă. Se încălzește în toată țara. Avem între 19 și 24 de grade Celsius. O zi absolut minunată de toamnă!”, a mai spus Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vremea

Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel