Cum va reuși să lucreze Dana Roba cu mâinile zdrobite: „Oasele s-au cusut, așa rupte” . Care este planul make-up artistei
Data publicării:
Dana Roba explică cum va reuși să lucreze pentru a face bani, având în vedere ca a avut mâinile zdrobite cu ciocanul de către Daniel Balaciu.

Dana Roba a făcut un live pe o rețea de socializare pentru prima dată de când a suferit agresiunea din partea soțului ei, iar în cadrul filmării a dezvăluit că nu va mai fi nevoie de o intervenție chirurgicală la mâini. În schimb, ea a început să urmeze terapie pentru recuperare. Vedeta a menționat că, deși își poate mișca din ce în ce mai mult membrele superioare și le poate folosi, mâinile încă mai au de suferit.

A început terapia la mâini

Dana Roba a împărtășit că se confruntă în continuare cu dureri intense, dar își dorește să își reia activitatea cât mai curând posibil. Aceasta și-a exprimat speranța de a reveni la normalitate și de a-și relua cariera în acest weekend.

„Am început terapia la mâini, pentru că nu a mai trebuit să mai fac operația, pentru că m-a ținut prea mult cu mâinile în ghips și oasele s-au cusut, așa rupte, așa cum au fost. La fel și mâna dreaptă. Fac terapie pentru ele și atât pot să ridic mâna și atâta pot să închid. Mă doare foarte tare, iar degetele îmi sunt afectate. Îmi sunt foarte afectate mâinile și sigur Dumnezeu va fi cu mine. Vreau să vă spun că doar Dumnezeu a fost lângă și sunt ferm convinsă că dacă nu era lângă mine, eu nu mai eram în viață”, a spus Dana Roba, pe o paltformă de socializare.

Va executa toate machiajele

Dana Roba a dezvăluit pe aceeași platformă de socialziare că va relua activitatea începând cu acest weekend. Vedeta a povestit că a reușit să se aranjeze singură și a decis că este momentul potrivit să se întoarcă în salonul ei de înfrumusețare.

„Vreau să vă spun că mi-au dat mesaje sutele de mesaje și trebuie să vă spun că așa cu mâna ruptă, pentru că așa stă mâna mea ruptă (...) și vreau să vă spun că toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez (...) Vreau să execut toate machiajele și să se bucure de prezența mea”, a mai spus make-up artistul.

Apel disperat către public

Dana Roba a făcut o mărturisire importantă către fanii săi pe rețelele de socializare. Vedeta a dezvăluit că s-a terminat stocul de pastile din tratamentul recomandat de medic și că nu le poate găsi în nicio farmacie. În această situație, Dana a transmis că ar fi foarte recunoscătoare dacă cineva ar putea să îi împrumute acele pastile.

„Fetelor, mi s-au terminat cele mai importante medicamente din tratamentul meu. Nu le găsesc la nici o farmacie. Dacă aveți voi și îmi puteți împrumuta câteva, m-aș bucura foarte tare”, a scris Dana Roba Instagram.

Dana Roba, veste cumplită primită de la medici

Dana Roba a împărtășit deschis că trece prin momente în care lacrimile îi apar în mod inevitabil, dar depune eforturi să rămână puternică pentru binele fiicelor sale. Vedeta își exprimă determinarea de a fi un model de reziliență și de a se îngriji de bunăstarea celor dragi. 

„Nici mie nu îmi este ușor să mă văd fără păr în cap, cu mâinile bandajate, cu cicatrici pe față. Prietenele mele mă întreabă: „Dana, nu-ți vine să te sinucizi? Eu dacă eram ca tine, eram moartă demult”. Nu-mi vine (n.r să se sinucidă). Eu când îmi văd copiii, îmi vine puterea din cer.

Niciodată nu am plâns față de ele oricât de necăjită am fost. Nici înainte, nici acum nu plâng de față cu ele. Mă băgam în balcon, mă făceam că am treabă și plângeam. Fetițele stau cu bona, tot ea mă ajută să mă spăl că eu nu pot. Asta ar trebui să pățească Daniel cu mâinile. Să vadă și el cum este să nu te poți spăla, să te spele alții. Nu o să-l spele nimeni la pușcărie”, a spus Dana Roba pentru FANATIK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dana roba  daniel balaciu  recuperare 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV




pixel