Delia, declarații controversate despre educația copilului ei: „Eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu...”
Delia Matache lovește din nou. De data aceasta, artista a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă și despre cum ar proceda, ca părinte, în situația sensibilă legată de Moș Crăciun. 

Delia Matache a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă și despre cum și-ar educa copilul. Artista spune că nu ar vrea să-și mintă copilul și că i-ar spune din capul locului cum stă treaba cu Moș Crăciun. 


Artista spune că dacă o să devină vreodată mamă, aceasta nu vrea să-și mintă copilul și să îi spună că Moș Crăciun există, ci vrea ca micuțul să știe adevărul încă din primii ani de viață.

„Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există”, a spus cântăreața, în cadrul emisiunii IUmor, de la Antena 1.

Declarațiile Deliei care au împărțit internetul în două

 

Recent, Delia a devenit principalul motiv de discuție, după ce a declarat că nu își dorește copii, pe motiv că „ne-am înmulțit deja prea mult”, astfel că ar fi timpul să ne oprim. 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI: Delia nu vrea copii. Nici Carmen Grăbenișan: „Sunt de acord cu ea. Nu vreau să fac” https://www.spectacola.ro/delia-nu-vrea-copii-nici-carmen-grabenisan-sunt-de-acord-cu-ea-nu-vreau-sa-fac-acum_24122.html 

Cum arăta Crăciunul în copilăria Deliei

Delia Matache își amintește cu amuzament cum a devenit „vedeta” serbării de Crăciun, după ce s-a prăbușit cu pomul plin de decorațiuni, chiar lângă scena unde avea loc momentul artistic pregătit de toți copiii.


„Îmi aduc aminte de o serbare la grădiniţă pentru Crăciun. Toţi copiii am cântat în aşteptarea Moşului, dar pentru că el încă nu venise, iar eu pusesem ochii pe bomboanele din brad, am zis că am timp să fur una. Nu prea ajungeam la cea pe care voiam să o iau şi am încercat să mă caţăr, doar că am căzut cu tot cu bradul, foarte aproape de scenă. Oricum, am fost aplaudată de mică”, își amintește Delia Matache, potrivit click.ro.

 

VEZI ȘI: Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia: ”Eu nu vreau femeie ca tine. Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat” https://www.spectacola.ro/cezar-ionascu-fostul-iubit-al-ozanei-barabancea-o-pune-la-zid-pe-delia-eu-nu-vreau-femeie-ca-tine-spune-i-lui-razvan-sa-fie-un-pic-mai-barbat_23796.html 

Data: 27 dec 2022, 19:13
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  craciun  Delia  sarcina 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...