Cuvântul pe care Prințul Harry nu ar fi trebuit să-l spună niciodată. Ce au observat experții
Un expert a analizat limbajul trupului pe care Harry l-a adoptat în ultimul său interviu și a venit cu mai multe concluzii.

Un expert în limbajul trupului a afirmat faptul că prințul Harry ar fi trebuit să evite să spună un singur cuvânt în interviul recent cu Anderson Cooper, care a devenit viral, deoarece acesta ar fi arătat "conflictul său intern".

Consultantul în comportament uman Greg Hartley a analizat interviul acordat de ducele de Sussex postului de televiziune american, când a observat așa-zisa greșeală.

Așadar, în acest interviu, prințul Harry a fost întrebat dacă se va întoarce în familia regală.

"Mingea este foarte mult în terenul lor, dar Meghan și cu mine am continuat să spunem că ne vom cere scuze în mod deschis pentru orice am greșit.

Dar de fiecare dată când punem această întrebare nimeni nu ne spune specificul a ceea ce am greșit. Trebuie să existe o conversație constructivă, una care poate avea loc în privat, care să nu se scurgă.", este o parte din discursul Prințului Harry, notează DailyStar.

Se pare că Greg Hartley a susținut că folosirea cuvântului "specific" a fost o greșeală a lui Harry și a fost doar un exemplu de "disonanță cognitivă", sau "conflict intern", pe care prințul îl simțea.

"Folosește un cuvânt pe care nu cred că ar trebui să îl folosească vreodată și acesta este "specific"", a spus el.

Poate te interesează și: Cartea prinţului Harry se vinde „ca pâinea caldă”. ''Spare”, record de vânzări, imediat după lansare

 

Ce înseamnă, de fapt, cuvântul folosit de Harry

Disonanța cognitivă se referă la "conflictul mental" care apare atunci când convingerile tale nu se aliniază cu acțiunile tale.

De asemenea, criticile au fost deseori aduse familiei Sussex pentru că aceștia nu au oferit mai multe detalii despre unele dintre marile afirmații pe care le-au făcut, de când s-au mutat în SUA.

Sugestiile potrivit cărora un membru al Familiei Regale ar fi făcut un comentariu rasist despre culoarea pielii lui Archie au fost și ele ținta reacțiilor negative, după ce cuplul nu a reușit să numească persoana respectivă. De atunci, Harry a revenit asupra comentariului, susținând că nu a spus niciodată că familia sa este rasistă.

Greg a mai afirmat că au existat și alte momente de "disonanță" pe parcursul interviului.

"Apoi vorbește despre faptul că ei (n.r. Familia Regală) scurg informații. Cât de disonant poate fi mai mult decât să spui 'familia mea a spus ceva rău despre mine', apoi să scrii o nenorocită de carte și să faci un turneu despre asta?"., a mai spus expertul.

Mai mult, acesta a adăugat că lui Harry i-a luat prea mult timp să răspundă la întrebarea dacă se va întoarce vreodată în Familia Regală, deoarece avea "puțin control asupra acestui lucru".

Și a susținut că clipitul ducelui s-a intensificat, ceea ce înseamnă că ceva "se întâmplă în interior" în timp ce se gândea la asta.

Citește și: Prințul Harry susține că a fost nevoit să dezvăluie cele 25 de crime comise "pentru propria vindecare"

 

Prințul Harry nu mai ține legătura cu familia sa

În continuare, Cooper l-a întrebat pe Prințul Harry dacă a vorbit cu fratele său, Prințul William, sau dacă îi trimite mesaje.

"Uh, în prezent, nu. Dar aștept cu nerăbdare să putem găsi pacea.", a fost răspunsul acestuia. 


Când i s-a adresat aceeași întrebare despre tatăl său, regele Carol al III-lea, el a răspuns: "Nu suntem, nu am mai vorbit de ceva vreme".

În replică, Greg a spus că Harry "condiționează întrebarea" prin "intrarea într-o vocală lungă", ceea ce aparent înseamnă că "are o teamă internă.”

Hartley a continuat să explice: "Acea vocală lungă se întinde, ochii lui se uită în jos, în stânga - de obicei asociem asta cu o conversație internă și el navighează în acel răspuns și condiționează întrebarea.”

 Citește și: Prinţul Harry a plâns o singură dată după ce i-a murit mama: „M-am simţit vinovat”

Data: 12 ian 2023, 16:29
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: familia regala  interviu  Prințul Harry 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...