Dacă ai următoarea zodie, primești o veste foarte bună! S-ar putea ca șefii să vorbească de tine
Este o săptămână bună, din punct de vedere profesional, pentru o zodie, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Cum ați rezistat careului Mercur - Uranus de zilele acestea? Ați fost agitați? Se mai întâmplă, însă ce urmează? Avem, în primul rând, Luna Nouă de pe 2 martie. S-ar putea ca șefii, colegii să vorbească de voi. Faptele voastre au un ecou mai prelungit, așa că aveți grijă ce faceți. Din Casa 8, vor ieși Venus și Marte, iar pe voi lipsa de control din ultimul rând v-a dărâmat. Ați galopat, însă vă veți recăpăta controlul. Nu vă aruncați săptămâna aceasta în a lua decizii, însă fiți atenți la ce faceți și la ce ziceți.

(...) Gândiți-vă serios la ce vă lipsește din portofoliul vostru și învățați. Puneți-vă intenții, este o săptămână bună din punct de vedere profesional”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Află pe DC NEWS despre ce zodie este vorba

 

Semnele zodiacale care sunt geloase pe succesul altora

Scorpion

Când Scorpionii devin geloși, devin tăcuți, misterioși și agitați. Se simt neputincioși când văd că alții se descurcă mult mai bine decât ei. Scorpionii nu vor munci din greu, dar vor continua să se ciorovăiască cu perseverență.

Berbec

Persoanele aparținând acestui semn zodiacal sunt foarte competitive. Ei devin foarte geloși atunci când văd că alții duc o viață mai bună sau câștigă mai mulți bani și laude decât ei. Berbecii încep imediat să caute modalități de a-i trage în jos pe acești oameni, fie prin remarci negative, fie prin acțiuni.

Vărsător

Sunt unul dintre cele mai introvertite semne, dar atunci când veștile despre succesul altora ajung la urechile lor, devin super iritați și geloși. Încep să se simtă nesiguri în legătură cu propria lor muncă. Se compară chiar și cu alte persoane într-o măsură în care începe să devină nesănătos.

Fecioară

Sunt unul dintre acei oameni care sunt extrem de enervați de succesul altora. Vor să fie mereu în vârful scării. Își vor manipula drumul în orice și vor obține cel mai înalt loc. Atât de deștepți și inteligenți sunt. Dar nu pot fi niciodată fericiți pentru succesul cuiva.

Citește și: Cele mai puternice și carismatice semne zodiacale, potrivit astrologiei

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 02 Martie, 17:10

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare