„Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună...” Bursucu, propunere directă pentru Theo Rose: „Tu realizezi?”
Data publicării:
 Bursucu și Theo Rose au depănat mai multe amintiri din perioada în care cei doi erau la liceu, primul fiind cu câteva generații mai mare.

Theo Rose a fost invitată în primul podcast realizat de Bursucu, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală, începând cu momente inedite din copilăria sa și povestind despre primele demersuri pe care le-a făcut către drumul spre succes. Pentru cine nu știe însă, cei doi au studiat la același liceu, artista fiind însă cu câteva generații mai mică decât prezentatorul TV. Acest lucru i-a dat mediat de gândit lui Bursucu, care și-a pus problema asupra ceea ce s-ar fi putut întâmpla, dacă ei doi s-ar fi întâlnit pe holurile instituției de învățământ la vremea aceea.

Theo Rose: Eu te-am prins în vizită în liceu. Ca să înțelegeți, când venea Bursucu în liceu se dădea sfoară-n țară, tu făceai spectacole, dar toată lumea vorbea, erai Bursucu de la Dansez..

Bursucu: Tu realizezi că eu am făcut o emisiune cu Teo Trandafir și dacă se legau lucrurile cumva în viața asta și noi doi am fi fost împreună, trăiam acasă cu Theo Rose? Îți dai seama? Pe plan profesional eram cu Theo Trandafir, iar acasă cu Theo Rose. Era... dar nu s-a lipit.

Theo Rose: Era rău, îți zic eu.

Bursucu: De ce?

Theo Rose: Să-ți iei nebuna pe cap? Tu ai o femeie liniștită. Niciuna în genul nu-ți trebuia, atunci eram și mai și, abia acum mă așez.

Citește și: Cea mai mare dezamăgire a lui Theo Rose: „Au fost niște discuții care m-au durut. În momentul în care s-a produs ruptura...”

Nu și-a dorit să studieze facultatea de muzică

Chiar dacă faptul că Theo a debutat în urmă cu ceva timp în actorie a uimit pe toată lumea, vedeta spune că, de fapt, ea și-a dorit extrem de mult să studieze la o facultate de profil. Vedeta considera că știe tot ce e necesar cu privire la muzică, motiv pentru care și-a dorit să încerce ceva nou.

„Eu n-am mai vrut să fac facultatea de muzică, mi se părea că deja în liceu învățasem suficient cât aveam nevoie în materie de teorie muzicală, câtă teorie să știi? Mi-am făcut treaba la liceu, după care am zis că pentru a face o facultate și să o și termin, trebuie să fie ceva care să-mi placă, am vrut să încep să lucrez. Eu atunci cântam la nunți cu sora mea, iar când am dat la facultate aveam câteva piese, dar nu prinseseră.”, a mai spus Theo Rose.

VEZI și: „Sunt încă atașată de Vera”. Cât de dificil i-a fost lui Theo Rose să se despartă de personajul său din Clanul: „Mi-e greu”

Motivul pentru care nu a studiat actoria

Deși se pregătise temeinic pentru probă și era convinsă că va reuși să intre la actorie, inevitabilul s-a produs, iar Theo Rose nu și-a mai putut îndeplini unul dintre visele sale de la vremea aceea, lucru care a distrus-o pe vedetă.

„Atunci am început să mă pregătesc pentru actorie. M-am pregătit vreo 6 luni, sunt oameni care intră fără să se pregătească atât de mult timp. Înainte de admitere, trebuia să faci o vizionare la niște filme, să citești. Am făcut vizionarea, am citit toate materialele și în ziua examenului am luat un taxi, m-am trezit la timp, doar că era foarte aglomerat. Când am văzut că timpul trece și stau pe loc, am sărit din taxi și m-am dus la metrou. M-am dus, am alergat, le-am spus că o să întârzii 5 minute și am ajuns în fața sălii de examen. Cu cerul și pământul m-am rugat să mă primească, i-am zis tot ce se putea și nu m-a mai primit. Am plecat plângând, bocisem de zici că murise cineva, a fost crunt pentru mine.”, a mai dezvăluit Theo Rose.

VEZI și: Theo Rose, despre a doua sarcină: „Anghel e mai nerăbdător decât mine”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel