Damian Drăghici, în DOLIU. Fratele artistului s-a stins din viață: Este cea mai tristă zi pentru mine
Data actualizării:
Data publicării:
Damian Drăghici este îngenuncheat de durere, după ce fratele său s-a stins din viață.

Damian Drăghici trece prin momente cumplite. Julien Toma, fratele artistului, s-a stins din viață mult prea repede. Copleșit de durere, Damian Drăghici a împărtășit vestea trista cu fanii, pe rețelele de socializare. Acesta le-a mărturisit fanilor săi că este cea mai tristă zi din viața sa și nu se aștepta ca fratele său să plece dintre noi atât de devreme. Artistul nu a dezvăluit cauza care a dus la moartea fratelui său.

,,Astăzi este cea mai trista zi pentru mine… Fratele meu Julien Toma a plecat dintre noi prea tânăr, prea devreme si prea repede. Julica te iubesc si am sa te iubesc cat am sa traiesc. Imi este dor de tine si o sa-mi fie dor in fiecare zi.

Dumnezeu sa-ti odihnească sufletul în pace!", a scris artistul pe rețelele de socializare.

 

Damian Drăghici, boala fără leac care l-a ajutat în carieră

Damian Drăghici a dezvăluit în emisiunea moderată de Denise Rifai că suferă de o boală de care nu se poate vindeca încă din copilărie, și anume ADHD. ADHD reprezintă tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție. O persoană cu ADHD are diferențe în dezvoltarea creierului și activitatea creierului care afectează atenția, capacitatea de a sta liniștit și autocontrolul.

„Nu este evident că am ADHD? Îmi zboară mintea în continuu. Am început să cânt la țambal la 3 ani și „datorită ADHD –ului m-am lăsat după vreo șase luni de zile, m-am apucat de pian, iarăși m-am lăsat, m-am apucat de bass, iarăși m-am lăsat, de tobe, iarăși m-am lăsat.

Cred că și de nai m-aș fi lăsat dacă nu s-ar fi întâmplat un mic incident la ansamblul UTC –ului: am cântat greșit și m-au făcut băieții să mă simt prost, iar asta m-a motivat să studiez. Dar nu a fost motivația potrivită, nu a fost din dragoste, ci a fost doar ambiție', a mărturisit Damian Drăghici.

„Tot ce am făcut în viața mea am făcut datorită ADHD-ului. Nu este de fapt o boală, o tulburare de personalitate, ci înseamnă că în momentul acela nu ești acolo, nu ești prezent.

Ți-ai dori să fii în altă parte, pentru că ți-ai făcut alte filme. S-a întâmplat ceva în copilărie, o traumă… asta e explicația științifică, cu toate că nu sunt terapeut, deși mi-ar fi plăcut sau mă bate gândul', a mai declarat artistul la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: boala  damian draghici  doliu  frate 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel