Damian Drăghici, post negru fără apă! Schimbările pe care le-a resimțit în organism: „Trebuie să fii foarte pregătit pentru asta”
Data actualizării:
Data publicării:
Damian Drăghici ține post negru, iar artistul a vorbit despre cum se resimte acest obicei în organism.

Damian Drăghici are o legătură aparte cu spiritualitatea, motiv pentru care perioada postului este una cu adevărat sfântă pentru celebrul artist. Totuși, acesta nu ține postul normal, ca restul creștinilor, ci a introdus în viața sa de ceva timp și postul negru. În timp ce în primele trei zile, Damian Drăghici spune că nu a consumat nici măcar apă, în următoarele patru zile din prima săptămână din Postul Paștelui acesta a băut doar acest lichid, fără niciun fel de aliment. Astfel, artistul a dezvăluit ce stări l-au încercat atunci și cum a făcut față perioadei, care pentru anumite persoane ar putea părea una de-a dreptul imposibilă. 

„Primele trei zile din Postul Paștelui nu am băut nici măcar apă, iar următoarele patru zile au fost cu apă. Apoi am ținut post normal, iar de azi până la Paște post doar cu apă. Apoi, în Joia Mare introduc legumele, apoi fructele, astfel încât să pot să mănânc de Paște. Asta e a șasea oară când fac asta.”, a declarat Damian Drăghici, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Câte kilograme a slăbit Jador la Survivor All Stars. Artistul este mândru de forma fizică din prezent / video

Ce se schimbă în organism odată cu postul negru

Postul negru ascute mult mai tare simțurile, spune Damian Drăghici, care dezvăluie că totul devine mai intens în această perioadă. De asemenea, acesta spune că și mintea este mult mai agilă, mai clară decât în timpul în care stomacul este plin cu mâncare. 

„Inițial, când te duci și faci analizele, se poate ca colesterolul sau alte lucruri să iasă puțin mai sus, dar asta este pentru că corpul își folosește propria grăsime. La două săptămâni, totul se reglează și este ok. 

Gândești mai mult, pentru că în momentul în care se întâmplă autofagia, gândești totul clar, foarte repede, totul este extrem de clar. Eu am ajuns cel mai mult al 163 de kilograme, acum am 89, 88 de kilograme.”, a mai declarat acesta.

Citește și: Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

S-a consultat cu medicii înainte

Cu toate acestea, dacă există persoane care și-ar dori să-i urmeze exemplul pe viitor, Damian Drăghici spune că nu ar trebui să facă acest pas până când nu s-ar simți pregătiți pentru asta. De asemenea, la fel de important mai este să ceri și sfatul specialistului, spune artistul care dezvăluie că în această perioadă a stat într-o legătură permanentă cu medicul. 

„Trebuie să fii foarte pregătit pentru asta, sunt cu medicii în legătură directă. În perioada asta nu iau suplimente, după această perioadă poți consuma. Postul este despre austeritate, să fii cât mai auster cu tine. Mănânc mâncare de vinete, hummus și tot felul de lucruri vegane. Am undeva la 36 de ani biologic.”, mai spune Damian Drăghici. 

Te-ar putea interesa și: Sorin Bontea, rețetă de drob de miel pentru masa de Paște. Evită această greșeală dacă nu vrei ca preparatul să se sfărâme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel