Dan Bălan a reușit să fugă din calea războiului. Ce se întâmplă acum cu artistul: „Numai el știe cum a reușit să facă asta”
Data publicării:
Dan Bălan a reușit să scape din calea războiului, după ce a fost blocat în Capitala Ucrainei.

Dan Bălan se afla în Ucraina, acolo unde filma ca jurat în cadrul unui show de talente. Acesta nu a mai putut să plece în România, deoarece toate zborurile au fost anulate din cauza atacului Rusiei asupra teritoriului ucrainean. Acum, artistul a reușit să fugă din Kiev, iar mama sa a declarat că fiul ei este bine și că în prezent lucrează la câteva proiecte. 

Dan Bălan a reușit să scape din calea războiului

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie.

Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum!”, a precizat mama sa, Ludmila Bălan pentru  impact.ro.

Ludmila Bălan a declarat că fiul ei a trecut pe la părinții săi, în Republica Moldova, pentru a-i liniști, însă nu a rămas acolo. De asemenea, mama artistului a ținut să precizeze că este bine și că a rugat-o să le transmită fanilor că totul este sub control. 

„Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!(...) Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit tuturor fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a adăugat Ludmila Bălan.

Dan Bălan nu a făcut sărbătorile în Republica Moldova

Ludmila Bălan a mai declarat că fiul ei nu a făcut sărbătorile acasă, în Republica Moldova și au vorbit doar la telefon. 

”Mi-a spus că are mult de muncă și l-am înțeles! De Paști ne-am făcut urări doar telefonic. În ultimii anii a fost mai mereu ocupat”, a mai spus Ludmila Bălan pentru aceeași sursă.

Artistul trebuia să fie prezentatorul show-ului Eurovision, însă, din nefericire, acesta a rămas captiv în Kiev. Mama lui Dan Bălan a ținut să precizeze că fiului său i-a părut foarte rău că nu a reușit să ajungă în țară.

„Să știți că și-a dorit foarte tare să fi prezentat acea gală de la București. Chiar am vorbit de mai multe ori pe tema asta! Era bucuros că urma să se întâmple acest lucru și abia aștepta să ajungă la București. Însă când te prind necazurile din urmă, nu prea poți face mare lucru!”, a mai spus mama lui Dan Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Dan Bălan  kiev  Ludmila Bălan  război 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”




pixel