Dan Bittman, adevărul despre separarea de mama băieților săi, Liliana Ștefan: ”Atunci e momentul cel mai dificil”
Data publicării:
Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de mama băieților săi, Liliana Ștefan. 

Dan Bittman și Liliana Ștefan au decis să meargă pe drumuri separate, în anul 2017. Cei doi au trei copii împreună, Alexandru (23 de ani), Patrick (18 ani) și Mark (15 ani). Au mai locuit împreună până în 2019, când au decis să se separe total. Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, cei doi au trăit clipe unice împreună. 

Dan Bittman, adevărul despre separarea de mama băieților săi, Liliana Ștefan

În cadrul unui interviu recent, Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de mama băieților săi, Liliana Ștefan. Artistul susține că este femeia care a rezistat cel mai mult lângă el și l-a acceptat așa cum este el. Totodată, Dan Bittman recunoaște că regretă faptul că nu i-a acordat liniștea și siguranța de care avea nevoie. 

„Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să…În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult. Uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil”, a mărturisit în urmă cu puțină vreme Dan Bittman pentru publicația viva.ro.

Dan Bittman, cuvinte de apreciere pentru fosta iubită, Liliana Ștefan

Chiar dacă destinul i-a separat, Dan Bittman are doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite, Liliana Ștefan. 

„Ăsta cred că e cel mai important lucru – să se-nțeleagă, să comunice, să-și spună și bunele, și relele fără rușine, pentru că de multe ori oamenii se ascund în spatele propriei personalități, uită, nu vor să se exprime”, a mai spus Dan Bittman în același interviu.

Cine a fost prima dragoste a lui Dan Bittman

În cadrul aceluiași interviu, Dan Bittman a vorbit și despre iubitele pe care le-a avut de-a lungul timpului. Artistul a dezvăluit și cine a fost prima sa dragoste. 

„Sincer, n-am stat niciodată să mă gândesc câte iubite au fost sau… Știu, sunt oameni care-și fac liste. Nu, nu m-am gândit la chestia asta, dar să știi că iubitele adevărate le pot număra pe degete. E adevărat, pe degetele de la două mâini, nu și de la picioare, cum zic alții… (râde) Prima iubită a fost la 16 ani cred. M-am îndrăgostit de o colegă, pentru care am și plecat în Germania, în anii 80, o colegă care venise din altă clasă și era de o frumusețe rară. Acum este medic oftalmolog, mi se pare, în Germania, și a fost, într-adevăr, o lovitură. După aia, ea a plecat din țară, s-a reîntors în clasa a XII-a… În fine, a fost o întreagă nebunie, nebunia vârstei, normal, dar… N-am stat niciodată să văd ce și cum, câte…”, a mai spus artistul, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Cum afectează depresia creierul, dar și cum o putem trata. Leon Dănăilă: „Putem avea ghinionul să dezvoltăm circuite patologice”

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine are șansa de îmbogățire în acest an


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel