Dan Bittman și Denise Rifai, apropiere suspectă la un eveniment monden. Cum au fost surprinși cei doi
Data publicării:
Dan Bittman și Denise Rifai ar fi plecat împreună de la un eveniment monden, după ce, toată seara, au fost nedespărțiți.

Click relatează că Dan Bittman și Denise Rifai au fost surprinși extrem de apropiați, pe parcursul evenimentului organizat de Cătălin Botezatu, zilele trecute, în București. Potrivit reporterilor Click, cei doi au petrecut aproape întreaga seară nedezlipiți: au vorbit, s-au hlizit, ba chiar au și ieșit de câteva ori pe afară și s-au întors, dând impresia, la un moment dat, că au plecat împreună. 

 

Dan Bittman „i-a dat inelul”

În urmă cu doi ani, Dan Bittman a fost invitat în emsiunea prezentată de Denise Rifai, la Kanal D.

Atunci, Denise l-a întrebat câte inele a oferit, ca o ironie la melodia trupei Holograf, „Ți-am dat un inel”. „Au fost în emisiunea aceasta milionari, oameni importanți... Nu a venit nici unul cu un buchet de flori, măcar, pentru Denise”, a spus Dan Bittman, care a băgat mâna în buzunar și a scos o cutie cu fundă, în care era un superb inel, spre surprinderea gazdei, potrivit Click. 

Invitată în emisiunea ”TeoShow”, Denise Rifai a povestit despre momentul în care  Dan Bittman i-a oferit inelul. 


”Este un invitat foarte special, practic este cel mai fain invitat dintre toți cei pe care i-am avut până acum. Pe Dan Bittman l-am invitat din tot sufletul, pentru că așa am vrut, câteva personalități deosebiți. El este un bărbat care pe cât de cuceritor pare, pe atât de sensibil este. Am descoperit un altfel de Dan Bittman”, spunea Denise Rifai, la TeoShow, de pe Kanal D, în 2020. 

Însă, personajul principal nu putea să lipsească din peisaj, așa că, la câteva minute, a părut și Dan Bittman în platou pentru a explica ce s-a întâmplat la emisiunea lui Denise Rifai. 

”Când m-a sunat Denise eu i-am făcut profilul. I-am adresat 2 întrebări: care este zodia ei și ce status matrimonial are, însă părerea mea despre ea era formată de dinainte, iar după ce mi-am format această părere am spus așa: Niciodată nu trebuie să mă duc la emisiunea lui Denise Rifai”, a spus Dan Bittman la TeoShow, de pe Kanal D.

Mai mult, artistul a luat-o prin surprindere pe Denise Rifai, adresându-i câteva întrebări capcană. 

 ”Ai afirmat că niciun bărbat până în momentul acesta, NU te-a împlinit total. Există o calitate care le-a lipsit tuturor și pe care eu ți-as putea-o demonstra” a întrebat-o Dan Bittman pe Denise Rifai. Însă, vedeta nu a dorit să răspundă, spunând că este prea intimă întrebarea și că a fost luată pe nepregătite. 

La a doua întrebare ”Crezi în dragoste la prima vedere?”, vedeta i-a răspuns lui Dan Bittman, că ”Da, cred. Dar nu între mine și invitat”.

Ce a spus Dan Bittman despre inelul pe care i l-a oferit lui Denise.

”Am două motive. I-am văzut pe invitații că nu a venit nimeni cu o floare  la Denise Rifai. Și atunci m-am gândit, i-a să iau un inel, și când am o întrebare dificilă încer să negociez cu un inel. Inelul până la urmă reprezintă un gest de prietenie, iar pe mine mă reprezintă, că până la urmă am cântat 20 de ani melodia cu inelul”, a dăugat Dan Bittman, la TeoShow, în urmă cu doi ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan bittman  denise rifai 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel