Dan Bittman și Liliana Ștefan, despărțire după aproape 30 de ani de relație. MOTIVUL rupturii: „Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile”
Data actualizării:
Data publicării:
Dan Bittman și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de aproape 30 de ani. Care au fost motivele care au dus la ruptură.

Dan Bittman a fost invitatul lui Mihai Morar în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu”, unde a vorbit și despre mariajul cu Liliana, dar și despărțirea care le-a dat viața peste cap. 

Au trei copii împreună, Alexandru (23 de ani), Patrick (18 ani) și Mark (15 ani), iar în 2017 s-au despărțit. Au mai locuit împreună până în 2019, când au decis să se separe total. 

Artistul vorbește cu multă dragoste despre femeia care i-a stat alături aproape 30 de ani.

„Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei nu poți să duci o lucrare atât de mare”, a declarat Dan Bittman, în cadrul podcastului.

Dan Bittman: „Eu eram mai tot timpul plecat”

Artistul spune că Liliana este cea care a educat copiii și îi este foarte recunoscător pentru modul în care s-a dedicat familiei. De asemenea, el recunoaște că nu a fost la fel de implicat acasă și că era mai tot timpul plecat.

„Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”, a mai spus artistul.

„Motivele despărțirii sunt 100% ale mele”


Despre motul despărțirii, solistul Holograf ia toată vina asupra sa. Deși s-a speculat că ruptura s-ar fi produs din cauza infidelităților, Liliana Ștefan nu a confirmat niciodată zvonurile, Dan Bittman spune că el este de vină că relația lor s-a terminat.


„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mai spus Dan Bittman.

 

Motivul pentru care nu s-au căsătorit niciodată

A cântat despre iubire și chiar despre inelul de logodnă, însă nu a ajuns niciodată în fața altarului. Dan Bittman spune că el și-a dorit să se căsătorească cu Liliana Ștefan, însă ea nu a dorit inelul de logodnă.

 

”La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul.

Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei.

Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața!”, declara Dan Bittman, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Citește și: „Nu suntem bineveniți”. Dan Bittman, despre problemele pe care le întâmpină trupa Holograf: „Mi-au zis că e mai bine să stăm cuminți”


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  dan bittman  despartire  inselat  liliana stefan  relatie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel