Dan Bursuc, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Metoda prin care l-a pedepsit până la 15 ani: „Băiatul tău să te iubească așa cum ai făcut-o tu față de mine”
Data actualizării:
Data publicării:
Dan Bursuc era să pice într-o plasă a jocurilor de noroc la numai 12 ani. Motivul pentru care nu a acceptat viața pariurilor.

Dan Bursuc este printre cei mai cunoscuți lăutari din România, el fiind admirat de publicul său și pentru faptul că a ajutat multe talente să-și facă un nume pe scena din țara noastră. Prezent în emisiunea „În oglindă”, prezentată de Mihia Ghiță, Dan Bursuc a dezvăluit detalii emoționante din viața sa. Tatăl lui a jucat un rol foarte important în viața artistului, iar moartea sa i-a adus o mare durere în suflet. Cu toate acestea, tatăl său a avut grijă să îi aline cât mai mult sufletul pe finalul zilelor sale.

Tatăl său avea o singură pedeapsă pentru el, și, deși nu pare ceva extraordinar, pentru artist era dureros să îndure ignoranța cu care îl trata ulterior tatăl lui. A copilărit într-un cartier renumit din București, dar nu pentru pentru cât de „armonios” era, ci pentru viața din umbră care îmbrăca zona copilăriei lui Dan Bursuc.

„Duritatea lui era constructivă în acele momente. Tatăl meu nu mi-a dat decât un singur deget. O singură pedeapsă avea el. Când greșeam mă tundea la zero. Eu am fost tuns până la 15 ani la zero. În plus nu mă băga în seamă, nu vorbea nimic cu mine. Pentru mine era cel mai mare atac posibil. Spunea doar două vorbe: ”Hai la Georgică”, acesta fiind frizerul nostru de acolo. Până trebuia să îl câștig înpoi, trebuia să dovedesc foarte multe lucruri pe care și le dorea foarte mult. Adică să studiez. Asta era satisfacția lui. Eram rebel pentru că așa era cartierul. Toți numai jocuri de noroc și mă fascina în acea perioadă, la 11 sau 12 ani, vedeam jocurile astea. Îmi luau ochii. Era starea aia frumoasă, plăcută, să te uiți la barbut. În loc să studiez stăteam în jocurile alea mari. Cartierul ăsta a fost cel mai vestit pentru ce se întâmpla în tot Bucureștiul. Stăteam printre toți șmecherii ăștia care reprezentau jocurile de noroc. Tatălui meu îi era frică să nu merg în lumea aia. El era grijuliu în măsura în care să aibă un comportament mai dur încât să mă dezvolte. El știa că e un pericol în cartierul nostru, îi era frică să nu mă înham cu alții și să mă piardă în acest fel. ”, a spus artistul.

Vezi și: Florin Salam și Dan Bursuc, scandal uriaș. Cei doi maneliști s-au amenințat în direct/ VIDEO

Motivul pentru care s-a stins tatăl lui


El a mai fost ajutat și de soră și frate, care erau mult mai mari decât el. Plasa în care era să cadă artistul i-a băhat în sperieți pe toți membrii familiei. Moartea tatălui i-a rămas întipărită în suflet.

„Și-au adus un aport mare și sora cu fratele meu. Tatăl meu era atât de dulce și indulgent. Sora mea mai mare, care e cu 13 ani mai mare decât mine, la acea vreme, ea avea 25 sau 26 de ani, iar fratele meu la fel. Le reveneau niște sarcini prin care tatăl meu găsea să-mi dea mierea, iar frații mei făceau greul. Sora mea, terminând studiile superioare, era cea mai importantă să mă supravegheze. Ea mă controla la teme. Avem cea mai mare teamă de sora mea, era o dură. 

Nu credeam că poate continua viața mea fără tata. S-a stins de la cancer la pancreas. Mi-aș fi vândut tot ca să-l pot salva, dar mi s-a spus că nu se mai poate. Am reușit doar să îi prelungesc viața cu nouă sau zece luni. El mi-a zis la un moment dat: „ Tata, ăsta e parcursul vieții mele”. El căuta atât de bine să mă pregătească, știa că pierderea lui e gravă pentru mine. Mi-a mai spus că și lui i-au murit doi părinți, și doi frați. Mi-a zis că s-ar bucura ca băiatul meu să mă iubească așa cum l-am iubit și eu pe el.”, a mai zis acesta.

 

Youtube video image

Vezi și: Update. Dan Bursuc, detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam: Informație ERONATĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dan bursuc muzica  dan bursuc podcast  dan bursuc thexclusive  mihia ghita kanal d  thexclusive 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel