Dan Capatos și Bianca Drăgușanu au răbufnit în direct. Prezentatorul TV a luat-o la rost: „Să închidem subiectul! Băi, stai că mă enervezi!”
Data actualizării:
Data publicării:
Tensiunile au atins cote maxime în emisiunea Xtra Night Show, când Bianca Drăgușanu și Dan Capatos au avut un schimb dur de replici în direct. Prezentatorul TV a luat-o la rost  pe blondină, provocând o reacție vehementă din partea acesteia. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc, fiind recunoscută pentru aparițiile sale în media și pentru viața sa personală intens mediatizată. Pe plan personal, blondina a avut mai multe relații care au atras atenția presei, reușind totodată să țină primele pagini ale tabloidelor cu scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului.

Bianca Drăgușanu a avut o relație timp de 3 ani cu Gabi Bădălău, însă cei doi au decis de curând să se despartă și să meargă pe drumuri separate. Povestea lor de dragoste a fost una tumultoasă și intens mediatizată. Un nou scandal s-a reaprins între cei doi, la scurt timp după ce și-au spus „adio”. Afaceristul o acuză pe fosta sa iubită că l-a înșelat cu Auday Al-Ahmad, medicul ei estetician. Într-un interviu pentru Xtra Night Show, blondina a negat relația amoroasă și a spus că afirmațiile fostului iubit sunt nefondate. 

Dan Capatos și Bianca Drăgușanu au răbufnit, în direct. Prezentatorul TV a luat-o la rost

Tensiunile nu s-au oprit aici. Bianca Drăgușanu a avut un schimb dur de replici cu Dan Capatos. Prezentatorul TV i-a spus blondinei că sunt milioane de femei în România și niciuna dintre ele nu a fost implicată în atâtea scandaluri. Blondina a mărturisit că este cea mai mediatizată femeie din România și că, deși au trecut 20 de ani, subiectul Bianca Drăgușanu încă vinde. 

Dan Capatos: Știi câte femei sunt în România?! Cred că sunt câteva milioane. Ele de ce nu intră toate în scandal? Numai ție ți se întâmplă.

Bianca Drăgușanu: Cine?!

Dan Capatos: Toate scandalurile astea de ce ți se întâmplă doar ție? Dacă ești cea mai loială, cea mai fidelă, cea mai cuminte și cea mai ok femeie, de ce nu se întâmplă altor 2 milioane, 5 milioane de femei din țara asta?!

Bianca Drăgușanu: Pentru că eu sunt cea mai mediatizată persoană din România! Repet, eu sunt cea mai mediatizată persoană din România și se pare că după 20 de ani încă mai vinde subiectul Bianca Drăgușanu. Eu ce să fac acum?! 

„Hai să închidem subiectul!”

Întrebată dacă nu poate face nimic să nu mai fie mediatizată, blondina a răbufnit și i-a cerut prezentatorului TV să închidă subiectul. Dan Capatos nu s-a oprit și i-a spus că dacă vrea să fie discretă, o poate face. Bianca Drăgușanu s-a enervat și i-a promis că nu va mai da motive să fie în atenția publică. Prezentatorul TV a dat exemple de alte femei din showbiz care au reușit să se mențină departe de scandaluri, provocând-o pe Bianca Drăgușanu să demonstreze că poate fi și ea discretă.

Dan Capatos: Deci tu nu poți să faci absolut nimic încât să nu mai fi mediatizată? Deci nu e vina ta că ești foarte mediatizată, tu nu ai nicio vină.

Bianca Drăgușanu: Deci hai să închidem subiectul!

Dan Capatos: Te întreb, tu crezi că ai vreo vină că ești atât de mediatizată sau nu? Dacă vrei să fii discretă, ești discretă! Îți dau un  exemplu, Oana Marica, care e fată e oraș care nu e deloc mediatizată, ce să vezi? Poate că a schimbat mai mulți iubiți în ultimii ani decât ai schimbat tu. Și îți mai dau exemple de fete.

Bianca Drăgușanu: Lumea nu e interesată, că a fost mediatizată și ea. Lumea nu e interesată de fata asta. Băi, Capatos, stai că mă enervezi!

Dan Capatos: Păi de ce te enervez? Dacă nu vrei să fii mediatizată, nu ești, crede-mă.

Bianca Drăgușanu: Dar nu mai vreau să fiu mediatizată, nu mai vreau.

Dan Capatos: Da? Foarte bine, dar hai să și demonstrezi dacă nu mai vrei asta.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Fotografie de la fauxels: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/om-oameni-munce-te-munca-3184328/

De ce se îmbracă profesorii în fuste. Este o mișcare la nivel global. Cum arată situația în Spania

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru vara aceasta. Zodia care va câștiga foarte mulți bani până la sfârșitul lunii august
pixel