Dan Ciotoi, noi informații despre starea sa de sănătate. Artistul a ajuns de urgență la spital: „Am dureri, risc şi o operaţie”
Data publicării:
Dan Ciotoi a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital. 

Dan Ciotoi se confruntă, din nou, cu problemele de sănătate. Îndrăgitul artist a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Dan Ciotoi de la Generic susține că a stat internat în spital timp de patru zile. Acum, artistul se află acasă, însă starea lui de sănătate este în continuare critică. 

Dan Ciotoi, noi informații despre starea sa de sănătate

Problemele de sănătate nu-i dau pace lui Dan Ciotoi. Artistul a mărturisit că a stat internat patru zile, într-un spital din Târgoviște. După mai multe investigații, medicii i-au pus și un diagnostic: obstrucție intestinală. Momentan, Dan Ciotoi urmează un tratament, însă, dacă acesta nu va avea rezultate pozitive, va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

„Sunt mai bine, am venit acasă, am fost internat timp de 4 zile la Târgoviște, am ieșit pentru o perioadă, dar sunt încă sub control, o să revin la spital dacă nu merg lucrurile bine.

Am o obstrucție intestinală. Am fost curățat, după aceea am trecut la hrană lichidă, iar de azi trec la hrană solidă. Dacă rămân tot balonat și am dureri, revin la spital, sunt doctori foarte buni și la Târgoviște, au lucrat și în București, la clinici foarte mari, nu am mers undeva unde nu cunosc. Risc și o operație, în cel mai rău caz, nu este ceva ce nu se poate rezolva”, a explicat Dan Ciotoi, pentru playtech.ro

Dan Ciotoi: „M-au apucat crampele, foarte dureroase, m-au ținut pe perfuzii, m-au curățat”

Dan Ciotoi este de părere că probleme de sănătate cu care se confruntă au fost declanșate de alimentație. Artistul susține că, în ultima perioadă, a mâncat numai produse de fast-food și ce găsea în drumul spre spectacole. Cât despre spectacolele pe care le-a programat în această perioadă, Dan Ciotoi a mărturisit că nu știe dacă va putea să le onoreze și dacă starea sa de sănătate va fi suficient de bună cât să facă acest lucru. Acum, artistul stă liniștit acasă, alături de familia sa. 

”Eu cred că am făcut de la alimentație. Înainte, eu mâncam sănătos, ciorbe multe, dar am avut un turneu lung, România-Germania, am mâncat numai uscături, sandvișuri, ce găseam pe traseu, iar după ce m-am întors acasă m-au apucat crampele, foarte dureroase, m-au ținut pe perfuzii, m-au curățat, sunt mai bine.

Stau acasă cu copiii, cu nora, nu e problemă, ei văd de mine. De Sărbători, am programat ceva spectacole, peste o săptămână-două aflu dacă le pot onora, momentan sunt monitoriza de medici”, a declarat Dan Ciotoi, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Cum și-a împăcat Dan Ciotoi soția, după ce l-a prins cu amanta. Dezvăluirile artistului: "M-am adaptat situației "

Ce a fost nevoită să suporte Rona Hartner în emisiunea Ferma Vedetelor, de pe Pro TV: „Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel