Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”
Data actualizării:
Data publicării:
Dan Cruceru, fostul prezentator al show-ului „Survivor România”, a dezvăluit într-un interviu recent motivul pentru care nu ar mai reveni în acest proiect.

Dan Cruceru a fost prezentatorul celebrului reality show „Survivor România”, difuzat de Kanal D, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană și să prezinte sezonul 2, locul lui a fost luat de Daniel Pavel. După ce a renunțat să mai prezinte „Survivor România”, Dan Cruceru a devenit apreciat ca antreprenor și influencer de parenting. 

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebra emisiune

Într-un interviu recent, fostul prezentator al celebrului reality show „Survivor România” a fost întrebat dacă se mai vede vreodată într-un proiect de televiziune. Acesta a răspuns că nu ar mai pleca niciodată pe o perioadă atât de mare de lângă familia sa.

„Dacă ne referim la o plecare timp de 6 luni de acasă, niciodată nu mă mai văd! Sophia a fost principalul motiv, mai am un alt motiv la fel de important, dar mai mic! Proiectele de genul, să plec 6 luni de acasă, pentru mine nu există! Nu sunt pentru mine, nu mă interesează! Hai, 2 luni, poate”, a spus Dan Cruceru pentru Ego.

Te-ar putea interesa: Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor Pro TV, se pregătește de nuntă! Marele eveniment va avea loc chiar de ziua ei: „Abia aștept”

„Este adevărat că acum când mă gândesc la perioada în care a plecat timp de 6 luni mă întristez”

Sophia, fiica sa, a adăugat că perioada în care tatăl său a fost plecat în Republica Dominicană pentru a filma „Survivor România” a fost dificilă pentru ea.

„Este adevărat că acum când mă gândesc la perioada în care a plecat timp de 6 luni mă întristez. Îmi place când merge la televiziuni în timp ce este în București pentru că mai ajung și eu pe acolo, dar 2 luni să zicem că da, dar mai mult de 3 luni nu”, a precizat fiica sa, Sophia.

„Aleg întotdeauna ce este mai bine pentru familia mea, nu neapărat pentru alții”

Cu toate acestea, Dan Cruceru nu a renunțat la cariera în media. Fostul prezentator al show-ului „Survivor România” are rubrici permanente la Pro TV, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, și la radio, la Pro FM.

„Eu și soția mea îi pupăm pe copii dimineața când plecăm de acasă, iar seara nu adorm până nu ne pupăm. Gândește-te ce înseamnă o plecare chiar și de 2 luni pentru un copil crescut astfel, cu atât de multă dragoste. Este traumatizant! Atunci, sincer, nu merită. Am ajuns la vârsta în care cred că pot să aleg ce pot să fac în viață. Aleg întotdeauna ce este mai bine pentru familia mea, nu neapărat pentru alții.

Lucrurile nu vin așa, peste noapte! De la Survivor până acum am mai avut o serie întreagă de discuții. Trebuie să existe chimie atât din partea mea către proiectul respectiv, cât și din partea cealaltă. Este necesar să înțelegem că trebuie să fie o simbioză, la un moment dat.

Momentan nu a fost, dar eu sunt foarte mulțumit de ceea ce am acum. Am o rubrică permanentă la Pro TV, la Vorbește lumea, alta la radio, la Pro FM. Fac multă muncă media. Sunt foarte expus în continuare”, a mai declarat Dan Cruceru.

Te-ar putea interesa: Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu, la un alt nivel. Omul de afaceri vrea ca băieții să crească lângă el: „Au un viitor mai bun”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel