Dan Negru a publicat ultima conversație pe care a avut-o cu Alexandru Arșinel: „Am vorbit despre "golăneala" din televiziuni”
Data publicării:
Dan Negru a făcut publică o secvență telefonică pe care a purtat-o cu Alexandru Arșinel recent.

Dan Negru a avut o relație foarte specială cu Alexandru Arșinel, iar amintirile îl copleșesc de la o zi, la alta. Prezentatorul Tv a fost și printre primele persoane publice care au reacționat, când s-a aflat această veste tragică. Acum, vedeta a dezvăluit care a fost și ultima conversație telefonică pe care a purtat-o cu îndrăgitul Mestru. Cei doi își propuneau să se revadă, pentru a vorbi despre un subiect foarte actual ce are astăzi loc în televiziunea românească.

„Într-unul din ultimele mele dialoguri cu Arșinel am vorbit despre "golăneala" din televiziuni..Showurile de tip varietăți cu actori și cântăreți sunt pe toate tv din lume. Noi nu le mai avem. Există concursuri, talent showuri, game, reality și în ele își fac loc si actorii, cântăreții... Mi-am amintit atunci vorbele lui Abraham Lincoln care ne caracterizează cel mai bine: "Ipocrit e cel care și-a ucis părinții și apoi a cerut milă pe motiv ca e orfan". Asta a făcut televiziunea cu multi artiști-legendă: i-a ignorat în viață și apoi i-a plâns la parastas... Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea "luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumoasă..", a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Convorbirea dintre cei doi avea peste cinci munte, iar Dan Negru a ales să publice o parte din ea.

„M-am gândit că numai cu tine pot să o fac.”, i-a spus atunci regretatul actor lui Dan Negru.

„Aștept să vă întoarceți și să rezolvăm golăneala asta, vin la dumneavoastră la Teatru, în birou.”, îi promisese prezentatorul.

Vasile Muraru, discurs emoționant la priveghiul lui Alexandru Arșinel: „Am lăsat totul deoparte și ne-am adunat în jurul său”

 

Dan Negru, mesaj dureros după moartea lui Alexandru Arșinel

Extrem de multe vedete au fost șocate să afle că marele actor s-a stins din viață. Chiar dacă acesta avea mai multe probleme de sănătate, toată lumea spera că se va face bine și că va reveni pe scenă, într-o zi. Dan Negru se numără printre primele persoane publice care și-au exprimat regretul cu privire la această pierdere cumplită. 

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat"contractul" pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America: „Puteai să iei și mii de dolari”. Un coleg de breaslă rupe tăcerea

Alexandru Arșinel este condus astăzi pe ultimul drum

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie, la spitalul Universitar din Capitală, acolo unde a stat la terapie intensivă pentru mai bine de o săptămână. Cei care l-au urmărit pe Maestru în cei peste 50 de ani de activitate, dar și cei care l-au cunoscut pe acesta, i-au putut aduce un ultim omagiu actorului la Teatrul Constantin Tănase, instituție pe care acesta a condus-o ani buni de zile. Astăzi, 2 octombrie, Alexandru Arșinel este condus pe ultimul drum, fiind înmormântat la Cimitirul Bellu, acolo unde se află deja și alte nume importante din România. Potrivit Fanatik, îndrăgitul actor va fi îngropat cu pălăria, butonii și costumul favorit, după cum chiar el a cerut, înainte să se stingă din viață. Mai mult, se pare că acesta nu are mormântul pe Aleea Actorilor, ci pe Aleea Scriitorilor, loc de veci pe care chiar el însuși l-a cumpărat, în urmă cu mai mulți ani. Lângă monumentul său funerar este gravat și numele soției sale, Marilena, care va fi așezată lângă actor, atunci când va veni timpul.

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexandru arsinel  convorbire  dan negru  moarte 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel